Τάμτα: Το υπερπολυτελές σπίτι στα νότια προάστια, η μαγευτική θέα στην θάλασσα και ο ονειρεμένος γάμος

Τάμτα: Το σπίτι στο οποίο μένει μαζί με τον αγαπημένο της

Στα νότια προάστια έχει στεγάσει η γνωστή τραγουδίστρια, τον γάμο της με τον αγαπημένο της Πάρη με τον οποίο παραμένουν αχώριστοι και πολύ αγαπημένοι.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, γνωστές προσωπικότητες μας έχουν βάλει στην ζωή τους και έχουμε μια εντύπωση τόσο από την καθημερινότητα τους, όσο και από το σπίτι τους.

Η γνωστή τραγουδίστρια περνά υπέροχα. Το νέο τραγούδι της είναι επιτυχημένο. Σε καλό δρόμο βρίσκεται και η προσωπική ζωή της. Η ίδια είναι ευτυχισμένη, με τον Πάρη Κασιδόκωστα. Το ζευγάρι μένει πλέον μαζί στο σπίτι του Πάρη στην Βουλιαγμένη. Απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ένα μοντέρνο σπίτι στα νότια προάστια με υπέροχη θέα και λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν το καλό γούστο και των δυο τους.

Πως είναι στο εσωτερικό του σπιτιού της Τάμτα

Ένας υπέροχος κήπος με πολλά λουλούδια και χρώματα αποτελεί το αγαπημένο σημείο του ζευγαριού. Η μίνιμαλ αισθητική η οποία κυριαρχεί στο σαλόνι τους, έρχεται αντιμέτωπη με τα μοντέρνα κάδρα και τα διακοσμιτικά στοιχεία, τα οποία δίνουν pop vibes στο σπίτι. Πολλά φλοράλ μαξιλάρια διακοσμούν κάθε έπιπλο του σπιτιού ενώ ένας μεγάλος πολυέλαιος αναβαθμίζει το σαλόνι. Μάλιστα, στο πνεύμα της εποχής η τραγουδίστρια στόλισε ένα πολύ εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο, πλάνα από το οποίο μοιράστηκε στα stories της:

Κατά τη διάρκεια του προηγούμενου lockdown, είδαμε πολλά πλάνα από το σπίτι τους, στο βίντεο κλιπ της επανεκτέλεσης του τραγουδιού «Σ’αγαπώ», που πρωτοκυκλοφόρησε το 2002 με τη φωνή της Μαριάντας Πιερίδη. Η Τάμτα με την βοήθεια του Πάρη, δημιούργησαν ένα βίντεο κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Περισσότερες φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η Τάμτα

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη