Τάνια Τσανακλίδου: Θεωρώ τους δημοσιογράφους υπεύθυνους για το χάλι που ζούμε σήμερα

Τάνια Τσανακλίδου: Οι δηλώσεις που κέντρισαν το ενδιαφέρον

Έντονη κριτική άσκησε στος δημοσιογράφους η γνωστή τραγουδίστρια, για τον τροπο που αντιμετωπίζουν τους καλλιτέχνες και φαίνεται να προκάλεσε αίσθηση.

Κριτική στους δημοσιογράφους για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους καλλιτέχνες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο καλύπτουν την επικαιρότητα άσκησε η Τάνια Τσανακλίδου.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στον Alpha είπε χαρακτηριστικά πως «εσάς τους δημοσιογράφους σας θεωρώ υπεύθυνους για το χάλι που ζούμε σήμερα». »Λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είναι δημοσιογραφία αυτή που ασκείται στις μέρες μας. Είναι ντροπή. Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να κολακεύει καλλιτέχνες ή πρόσωπα του δημόσιου βίου» συμπλήρωσε η Τάνια Τσανακλίδου.

Περισσότερες δηλώσεις της Τάνιας Τσανακλίδου για τους σημερινούς δημοσιογράφους

Συνεχίζοντας, δε, στους ίδιους τόνους η Τάνια Τσανακλίδου είπε: «η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να αποκαλύπτει σκάνδαλα, να συνεισφέρει στην ανάδειξη του πολιτισμού, να κατακεραυνώνει τους απατεώνες και τα λαμόγια. Αυτή είναι η δουλειά του δημοσιογράφου».

Η συνέντευξη της Τάνιας Τσανακλίδου, ωστόσο, δεν είχε μόνο κριτική αλλά και μια εξομολόγηση για την ίδια και τα γεγονότα της Νομικής πριν την πτώση της χούντας: «Όταν είχαν γίνει τα γεγονότα της Νομικής στην Αθήνα, εγώ ήμουν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο. Πριν φύγω από το σπίτι, είχα πει στη μαμά μου ότι θα πάω και «θέλω να πάρω μαζί μου κανένα όπλο». mου λέει «χαζό είσαι παιδί μου, θα πάρεις όπλο;» και πήρα μια βούρτσα ξύλινη που χτενίζουμε τα μαλλιά. Μας διέλυσαν σε χρόνο dt. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη βούρτσα μου, δεν βγήκε ποτέ από την τσέπη μου».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα