Τάσος Μπακασέτας: “Να αναγνωρίσουμε τα αληθινά πρότυπα ζωής κι όχι τα όμορφα περιτυλίγματα”

by Τόνια Τζαφέρη

Τάσος Μπακασέτας: Μίλησε για τις δραματικές στιγμές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές

Τάσος Μπακασέτας: Σε μια συγκινητική ανάρτηση προχώρησε ο γνωστός ποδοσφαιριστής, προκαλώντας συγκίνηση στους θαυμαστές και το κοινό τους. Με αφορμή τις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε όλη την χώρα, κάλεσε τον κόσμο να αναλογιστεί ποιους θέτει ως πρότυπα και ποιοι πραγματικά αξίζουν να αποκαλούνται ως ήρωες και πρότυπα ζωής.

Πιο αναλυτικά ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως πρέπει να σκεφτούμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε. Ζητώντας συγγνώμη από τη φύση και από τις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου προχώρησε με ανάρτησή του στα social media μίλησε για τις δραματικές στιγμές που έχουν προκαλέσει οι πυρκαγιές, αλλά και την ανάγκη επαναπροσδιορισμού των αξιών της κοινωνίας. Ο Τάσος Μπακασέτας τόνισε πως πρέπει να σκεφτούμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε, ζητώντας συγγνώμη από τη φύση και από τις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Μπακασέτα:

«Είναι στιγμή να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω και ν’ αναλάβουμε το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί χωρίς απλά και δίχως σκέψη να το μεταβιβάζουμε μέσα στο γενικότερο ανάθεμα.

Είναι στιγμή να σκεφτούμε σε τι κόσμο θέλουμε να ζήσουμε και να φροντίσουμε να συμβάλλουμε ενεργά προς αυτή την κατεύθυνση. Στιγμή να ζητήσουμε συγνώμη στη φύση, στα ζώα και στις επόμενες γενιές που θα υποφέρουν χωρίς δικαίωμα επιλογής.

Είναι στιγμή ν’ αναγνωρίσουμε τις πραγματικές αξίες, τους καθημερινούς ήρωες, τ’ αληθινά πρότυπα ζωής κι όχι τα όμορφα περιτυλίγματα.

Να κλάψουμε για την Ελλάδα, την Τουρκία και τον υπόλοιπο κόσμο που καίγεται. Να σταθούμε δίπλα στους πληγέντες, τους πυροσβέστες, τους εθελοντές.

Μα βασικά είναι στιγμή να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και ν’ αλλάξουμε.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα