Τάσος Ιορδανίδης: Η απίθανη αλλαγή στην εμφάνιση, ο ευτυχισμένος γάμος με τη Θάλεια Ματίκα και η κουμπαριά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τάσος Ιορδανίδης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή

Στις 28/05/1982 γεννήθηκε στον Πειραιά ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Τάσος Ιορδανίδης. Σπούδασε στην Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ ασχολείται με την υποκριτική αλλά και με την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων.
Στην τηλεόραση έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές, όπως: “Λίτσα.com (2008)”, “Πόσο γλυκά με σκοτώνεις (2006)”, “Ιατρικό απόρρητο (2008)”, “Τύχη Βουνό (2006)”, “Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές (2019)”.

Ο ίδιος είπε στο maxmag για το πώς ασχολήθηκε με την υποκριτική: Ήμουν στην θεατρική ομάδα του σχολείου μου, στο St.Paul,στον Πειραιά, οπού γινόταν πολύ καλή δουλειά. Αυτή ήταν και η πρώτη μου συνάντηση με το θέατρο.Αφηρημένα,όμως.Δεν είχα ποτέ στο μυαλό μου,να γίνω ηθοποιός. Κάποια στιγμή, ασύνειδα και έπειτα από προτροπή φίλων, αποφάσισα να περάσω τη διαδικασία των εισαγωγικών εξετάσεων της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου.Όταν πέρασα, αισθάνθηκα το μικρόβιο να περνάει ενδοφλεβίως στο αίμα μου και πήρα την απόφαση να ασχοληθώ σοβαρά.

Τάσος Ιορδανίδης: Η απίθανη αλλαγή στην εμφάνιση, ο ευτυχισμένος γάμος με τη Θάλεια Ματίκα και η κουμπαριά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η προσωπική ζωή του Τάσου Ιορδανίδη

Είναι παντρεμένος από τις 15 Δεκεμβρίου του 2011 με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Πειραιά με κουμπάρους τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του Ελπίδα.
Την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013, η Θάλεια γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Δάνο ενώ τρία χρόνια αργότερα, γεννήθηκε και η κόρη τους, Νάγια. Για την προσωπική του ζωή ο ίδιος μιλώντας έχει αναφέρει:«Η Θάλεια δεν ζηλεύει καθόλου, εγώ ζήλευα μέχρι ένα σημείο της ζωής μας, αλλά πια έχω μάθει να το χαλιναγωγώ και με τα χρόνια. Έχουμε δύο παιδιά. Ο μεγάλος είναι εννιά ετών και η μικρή είναι πέντε ετών. Μου αρέσει να ασχολούμαι μαζί τους».Επίσης, έχει αναφέρει: “Είναι θετικό πως με τη Θάλεια είμαστε και οι δύο στο χώρο της υποκριτικής με την έννοια πως καταλαβαινόμαστε λίγο περισσότερο.

Τάσος Ιορδανίδης: Η απίθανη αλλαγή στην εμφάνιση, ο ευτυχισμένος γάμος με τη Θάλεια Ματίκα και η κουμπαριά με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τάσος Ιορανίδης: Η αλλαγή στην εμφάνιση και οι συνεργασίες στο θέατρο

Ο Τάσος Ιορδανίδης επιθυμώντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακολούθους τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε έναν χρόνο έγινε άλλος άνθρωπος, καθώς κατάφερε να χάσει 30 κιλά.

«Έχω χάσει άπειρα λεφτά γιατί δεν ασχολήθηκα μόνο με την υποκριτική αλλά και με την θεατρική παραγωγή. Στη θεατρική παραγωγή εμπεριέχεται τεράστιο ρίσκο. Έχουν χαθεί λεφτά, έχουν βγει λεφτά, ακόμα όμως είμαστε εδώ και αντέχουμε».

Όταν ξεκίνησα πίστευα ότι ίσως με δυναμώσουν οι δύσκολες καταστάσεις. Μεγάλη μαγκιά αυτό που έγινε. Έχω συνεργαστεί με τους καταγγελλόμενους και χαίρομαι που πήρα τις αποστάσεις μου εδώ και χρόνια. Όταν κάποιος τσαλακώνει την ψυχή σου, πώς θα συνεχίσεις;», είπε αρχικά ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ο Τάσος Ιορδανίδης πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όταν μια δουλειά γίνεται με ανθρώπους ψυχολογικά διαταραγμένους δεν γίνεται να πάει καλά. Τα νέα παιδιά να σέβονται, να εκτιμούν και να θαυμάζουν, αλλά να μην θεοποιούν. Ίσως είναι καλύτερος ένας δύσβατος δρόμος, παρά ένας στρωμένος με ροδοπέταλα. Υπάρχουν σπουδαίοι καλλιτέχνες και μικροί άνθρωποι. Όποιος έχει αδικηθεί θα φανεί, αλλά όποιος έχει αδικήσει, ήρθε η στιγμή της δαμόκλειας σπάθης» δήλωσε ο Τάσος Ιορδανίδης ενώ λίγο αργότερα μέσα από τον σταθμό του Mega έγινε μια αποκάλυψη για κύκλωμα σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν