Τάσος Τρύφωνος: Τα παιδικά χρόνια, το μεγάλο του όνειρο, ο Αδύναμος Κρίκος και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Τάσος Τρύφωνος: Τα παιδικά χρόνια, το μεγάλο του όνειρο, ο Αδύναμος Κρίκος και η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Τάσος Τρύφωνος: Τα άγνωστα κεφάλαια της ζωής του

Στις 04/12/1974 γεννήθηκε στη Λεμεσό, ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος το 1994 και σε ηλικία 20 ετών, βρέθηκε μόνιμα στην Αθήνα για σπουδές. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αποφοίτησε από το τμήμα ΜΜΕ και επικοινωνίας. Ο Τάσος Τρύφωνος να εργάζεται σε διαφορά περιοδικά , εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές όντας ακόμη φοιτητής. Το καλοκαίρι του 2012 επέστρεψε στην Κύπρο για να αναλάβει επιτελική θέση στον όμιλο SPP MEDIA και παράλληλα την δημιουργία και παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής talk-show ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ στο ΡΙΚ. Το ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ βραβεύτηκε για δυο συνεχόμενες χρονιές ως το αγαπημένο talk show της κυπριακής τηλεόρασης, ενώ έχει φιλοξενήσει σπουδαίες προσωπικότητες.

Το 2017 ανέλαβε την παρουσίαση του θρυλικού τηλεπαιχνιδιού “ο  πιο αδύναμος κρίκος που είναι format του BBC, στο ΡΙΚ, που γνώρισε τεράστια επιτυχία. Το 2019 ανέλαβε την παρουσίαση του παιχνιδιού και στην Ελλάδα στο ΣΚΑΪ.

Από το Σεπτέμβριο του 2020 ανήκει πλέον στο δυναμικό του Alpha Κύπρου για να παρουσιάζει ένα επίσης πολύ πετυχημένο παιχνίδι στο εξωτερικό, το THE CHASE του ITV που προβάλεται με επιτυχία στις ΗΠΑ, Αυστραλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Ισπανία κ.α ενώ στην Ελλάδα συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν “Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος”, στο τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.