Τάσος Τσιάμης: Ατρόμητος βγήκε με τον χαρταετό του Ολυμπιακού στο κέντρο του Κιέβου

by Τόνια Τζαφέρη

Τάσος Τσιάμης: Η ανάρτηση από το κέντρο της Ουκρανίας

Η φράση “ατρόμητος” θα μπορούσε να ήταν αρκετά αντιπροσωπευτική για τον Τάσο Τσιάμη, ο οποίος θέλησε να μοιραστεί το δικό του μήνυμα και να δώσει ελπίδα από το κέντρο της Ουκρανίας.

Τάσος Τσιάμης: Ατρόμητος βγήκε με τον χαρταετό του Ολυμπιακού στο κέντρο του Κιέβου

Ο Τάσος Τσιάμης έχει γίνει το πρόσωπο του πολέμου στην Ουκρανία για τους Έλληνες, καθώς πλέον είναι πασίγνωστος. Όχι μόνο για τις αναρτήσεις που κάνει στα social media, αλλά και από τις ανταποκρίσεις του στα κανάλια, βοηθώντας και τους δημοσιογράφους που έχουν ταξιδέψει στο Κίεβο για να μεταφέρουν τις εξελίξεις.

Πως γιόρτασε ο Τάσος Τσιάμης την Καθαρά Δευτέρα στην Ουκρανία

Η χαλαρότητα με την οποία μεταφέρει την κατάσταση που επικρατεί εκεί, είναι το κύριο χαρακτηριστικό του και την επέδειξε για ακόμα μία φορά σήμερα, Καθαρά Δευτέρα.

Περίπου 45 λεπτά μετά την έναρξη της κατάπαυσης του πυρός, πήρε έναν χαρταετό του Ολυμπιακού και βγήκε έξω το γραφείο του που βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας, στέλνοντας μήνυμα στους φίλους του…

«Καλημέρα από το Κίεβο, χρόνια πολλά σε όλους. Έχουμε και εμείς τον χαρταετό μας εδώ, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον πετάξουμε για λόγους ασφαλείας. Να είστε καλά όλοι, χρόνια πολλά στην Ελλάδα και όλα θα πάνε καλά», ανέφερε.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Τάσου Τσιάμη από την Ουκρανία

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν