Τατιάνα Στεφανίδου: «Πέρασα 5 εφιαλτικά χρόνια, έφτασα 48 κιλά. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα»

Τατιάνα Στεφανίδου: Τα δύσκολα πρώτα χρόνια στην δημοσιογραφία

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η γνωστή δημοσιογράφος η οποία αναφέρθηκε στα πολύ δύσκολα χρόνια για εκείνη και σε μια περίοδο δυστυχίας που την έκανε να χάσει παρά πολλά κιλά.

Η δημοσιογράφος Τατιάνα Στεφανίδου ξεχώρισε από τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση τόσο για την εργατικότητά της, όσο και για την αψεγάδιαστη εμφάνισή της. Μέσα στην πορεία των χρόνων, παραμένει γοητευτική με καλλίγραμμη σιλουέτα, ωστόσο και σαν έφηβη τραβούσε τα βλέμματα, καθώς ήταν ένα πολύ όμορφο κορίτσι.

Τα πέντε χρόνια της Τατιάνας Στεφανίδου στην Γερμανία

Η ίδια, έχει δηλώσει πως έζησε πέντε χρόνια στο Αμβούργο της Γερμανίας και πήγε σε ελληνικό σχολείο. Για τα χρόνια αυτά της ζωής της, είχε μάλιστα αναφέρει σε τηλεοπτική εκπομπή, πως ήταν δύσκολα. «Πέρασα πέντε εφιαλτικά χρόνια. Έπαθα νευρική ανορεξία, τελείωσα το ελληνικό λύκειο του Αμβούργου και ξύπναγα στις πέντε το χάραμα με χιόνια. Άλλαζα πέντε τρένα και μετά πήγαινα στην Όπερα του Αμβούργου. Ήμουν ένα δυστυχέστατο πλάσμα για πέντε χρόνια. Ξύλο έτρωγα κάθε μέρα. Ήμουν 55 κιλά και ήμουν χοντρή. Έφτασα τα 48, έπαθαν τα κόκκαλά μου προβλήματα. Ήταν όλο αυτό πολύ άγριο για μένα και με στιγμάτισε», είχε πει χαρακτηριστικά.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει