Τέλος από τον ΣΚΑΪ: Χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη η ελληνική τηλεόραση από σήμερα

by Newsroom i-diakopes.gr
Τέλος από τον ΣΚΑΪ: Χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη η ελληνική τηλεόραση από σήμερα

Τέλος από τον ΣΚΑΪ: Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας του Δήμητρη Καμπουράκη με το κανάλι

Έναν κύκλο συνεργασίας ολοκλήρωσε ο Δημήτρης Καμπουράκης στον ΣΚΑΪ και σήμερα 23/7 είπε το αντίο στο τηλεοπτικό κοινό του «ΣΚ Παρέα». Ο διάσημος δημοσιογράφος είπε το αντίο μια ημέρα νωρίτερα από το πρόγραμμα καθώς όπως εξήγησε και ο ίδιος, αύριο θα λείπει από την εκπομπή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Τέλος από τον ΣΚΑΪ: Χωρίς τον Δημήτρη Καμπουράκη η ελληνική τηλεόραση από σήμερα

Το αντίο του Δημήτρη Καμπουράκη από τον ΣΚΑΪ

«Η εκπομπή τελειώνει αύριο κανονικά. Δυστυχώς εγώ αύριο δε θα μπορέσω να έρθω, διότι έχω μία πολύ σοβαρή οικογενειακή υποχρέωση κι έτσι ολοκληρώνω σήμερα τον κύκλο μου και στην εκπομπή και στον ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ πολύ όλους και εσένα Λένα μου, γιατί ως συνεργάτης ήσουν καταπληκτική. Να είστε καλά, χάρηκα πολύ που τα είπαμε και συνεργαστήκαμε. Η πιάτσα μας είναι μικρή, εδώ θα ξαναβρεθούμε» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Καμπουράκης.

Η συμπαρουσιάστριά του, Λένα Φλυτζάνη, τη σειρά της, είπε στον Δημήτρη Καμπουράκη πως «εγώ θέλω να σου πω ότι είμαι ευγνώμων, τυχερή που συνεργάστηκα μαζί σου, που σε έβλεπα από πολύ μικρή στην τηλεόραση τα πρωινά και έλεγα “ότι είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη, αυτόν που έβλεπα κάποτε στην τηλεόραση”. Κι όταν σε γνώρισα από κοντά, ήσουν ακόμα καλύτερος, ακόμα πιο τρυφερός, ακόμα πιο γλυκός. Είναι πολύ δύσκολο στην τηλεόραση και στη δημοσιογραφία να συνεργάζεσαι με μεγάλους δημοσιογράφους, να μαθαίνεις δίπλα τους και να σε σέβονται».

Προτεινόμενα