Τέλος η δικαστική διαμάχη για την Άβα Γαλανοπούλου: Τόσες χιλιάδες ευρώ πήρε η ηθοποιός από τον πρώην της που καταχράστηκε την περιουσία της

Άβα Γαλανοπούλου: Ο πρώην σύντροφος της είχε καταφέρει να της αποσπάσει τεράστιο χρηματικό ποσό

Αξέχαστη και δραματική ήταν η εμπειρία της Άβα Γαλανοπούλου, από τον πρώην σύντροφο της με τον οποίο κατέληξαν πολλά χρόνια στα δικαστήρια και αυτό γιατί είχε καταχραστεί την περιούσια της.

Εξωδικαστικά έληξε η διαμάχη ανάμεσα στην Άβα Γαλανοπούλου και τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει πως της είχε καταχραστεί πάνω από 1.200.000 ευρώ.

Ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου της Άβας Γαλανοπούλου, Νικόλαος Παπαπέτρου, μίλησε στο Happy Day για την λήξη της δικαστικής διαμάχης, όπου και ανέφερε:

«Η υπόθεση αυτή ξεκίνησε με μήνυση της κ. Γαλανοπούλου πριν από κάποια χρόνια, η οποία απέδιδε στον κατηγορούμενο τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της απάτης. Του απέδιδε ποσό απάτης πάνω από 1 εκατ. ευρώ, ασκήθηκε δίωξη για αρκετά μικρότερο ποσό από αυτό, η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από 3-4 χρόνια, καταδικάστηκε ο κατηγορούμενος για ποσό αρκετά μικρότερο από αυτό τη μήνυσης, περίπου 250 χιλιάδες ευρώ, σε έξι χρόνια κάθειρξη».

Τι ακριβώς συνέβη στην υπόθεση της Άβας Γαλανοπούλου

Ο δικηγόρος συμπλήρωσε: «Άσκησε έφεση και μετά από αναβολές εκδικάστηκε την περασμένη Τετάρτη. Στο στάδιο αυτό επήλθε κάποιος συμβιβασμός και η κ. Άβα Γαλανοπούλου ανακάλεσε τη μήνυση την οποία αποδέχτηκε ο κατηγορούμενος και έπαψε οριστικά η ποινική δίωξη.

Στην κ. Άβα Γαλανοπούλου είχε ήδη επιστραφεί ένα ποσό πριν την άσκηση της ποινικής δίωξης. Ένα ποσό επιστράφηκε μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης και τελικά ένα ποσό εισπράχθηκε τώρα και τελείωσε η υπόθεση. Η μήνυση ήταν αρχικά για 1,6 εκ., στη συνέχεια πήγε στο 1,2 εκ., η παραπομπή ήταν κοντά στα 600 – 700 χιλ. και η καταδίκη στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο ήταν για ένα ποσό κοντά στα 250 χιλ. ευρώ. Δεν υπήρξε ποτέ καταδίκη για πάνω από αυτό το ποσό».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα