Τέλος η Σοφία Χατζηπαντελή: Ραγδαίες εξελίξεις στο «GNTM» μετά τα επεισόδια, την διώχνουν άρον άρον

GNTM: Τέλος η Χατζηπαντελή, όσα θα γίνουν στο επόμενο επεισόδιο

Μεγάλη ανατροπή στο επόμενο επεισόδιο του GNTM 5 που θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Δευτέρας 03/10 στις 21.00 το βράδυ. Η Σοφία Χατζηπαντελή αποχωρεί και το ID Catwalk έρχεται.

Οι οντισιόν του GNTM 5 θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, με τα κορίτσια να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τη Βίκυ Καγιά, τον Τάσο Σοφρωνίου, τον Γιώργο Καράβα και τη Σοφία Χατζηπαντελή και να διεκδικούν τα «ναι» που θα τους στείλουν στο ID Catwalk.

Όπως φαίνεται στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε, Βίκυ Καγιά, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σωφρονίου συνεχίζουν την αναζήτηση, την ώρα που ο ανταγωνισμός μεταξύ των υποψήφιων μοντέλων είναι τεράστιος.

Μεταξύ των μοντέλων βλέπουμε μια νεαρή γυναίκα με λεύκη, αλλά και μια που θα κάνει την Σοφία Χατζηπαντελή να δώσει την wildcard της.

Οι οντισιόν, όμως, οδεύουν προς το τέλος του και η ώρα του ID Catwalk φτάνει. Εκεί, τα μοντέλα θα κριθούν από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σωφρονίου και όχι από την Σοφία Χατζηπαντελή, της οποία η παρουσία στο GNTM 5 ολοκληρώνεται στις οντισιόν, μιας και ήταν guest κριτής.

Τι θα δούμε στο ID Catwalk;

Στο ID Catwalk, οι διαγωνιζόμενες καλούνται να εντυπωσιάσουν τους 3 κριτές με τις στιλιστικές επιλογές και την προσωπικότητά τους.

Ποια μοντέλα θα εντυπωσιάσουν τους κριτές και ποια θα «χαντακωθούν» με το στυλ τους;

GNTM: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρα 03/10

Related posts

Ο Ιχθύς με τι ταιριάζει;

«Βόμβα» ΣΚΑΪ με Ελένη Μενεγάκη: Διέρρευσε η αποκαλυψη και οι τηλεθεατές αγωνιούν για το μέλλον

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια, πάμε δυνατά!»- Το μήνυμα του Γιώργου Αυτιά