Τέλος στη διάσημη σχέση τους: Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης χώρισε με την Μαρία Σάκκαρη

Σάκκαρη – Μητσοτάκης: Τίτλοι τέλους στην σχέση τους

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που μόλις έγινε γνωστή η σχέση τους, συζητήθηκε ιδιαίτερα και σε πολλούς άρεσε πολύ. Τα πράγματα όμως φαίνεται να έχουν αλλάξει και πλέον το νεαρό ζευγάρι έχει επιλέξει χωριστούς δρόμους.

Χωρισμός «βόμβα» έχει αναστατώσει την ελληνική showbiz καθώς όπως έγινε γνωστό, ο γιος του πρωθυπουργού δεν είναι πλέον ζευγάρι με την αγαπημένη του Μαρία Σάκκαρη. Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έβαλαν τέλος στον δεσμό τους, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό».

Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Μαρία Σάκκαρη γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020

Ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη και η Μαρία Σάκκαρη γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2020 από κοινούς γνωστούς, καθώς ο Κωνσταντίνος, λάτρης του τένις, θαύμαζε την αθλήτρια που με τις επιδόσεις της κατάφερε να γίνει διάσημη στο εξωτερικό.

Το ζευγάρι άρχισε να μοιράζεται κοινές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τρυφερές αναρτήσεις στο οποίες δεν έκρυβε τον έρωτά του. Μάλιστα εκτός από τις ρομαντικές του αποδράσεις, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης συνόδευε την Μαρία Σάκκαρη σε αγώνες στο εξωτερικό προκειμένου να την στηρίξει ψυχολογικά. Τον Ιούνιο του 2021, η Μαρία Σάκκαρη είχε αποκαλύψει για τον αγαπημένο της ο οποίος παρευρέθηκε στο Roland Garros: «Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ».

Ο χωρισμός Σάκκαρης – Μητσοτάκη συνέβη μάλλον τα Χριστούγεννα

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους μπήκαν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, όπου όπως έγινε γνωστό, ο γιος του πρωθυπουργού ταξίδεψε στο Βέλγιο προκειμένου να προσπαθήσει να τα ξαναβρούν. Μάταια όμως. Όπως αποδείχτηκε, το γυαλί είχε ήδη ραγίσει και η Μαρία Σάκκαρη δεν έκανε πίσω.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η τελευταία τους κοινή φωτογραφία είναι από τον περασμένο Αύγουστο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο κανείς δεν ξέρει εάν στο μέλλον ο έρωτάς τους φουντώσει ξανά και αποφασίσουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Related posts

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει