Τέλος στον γάμο τους μετά από 9 χρόνια: Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Νικόλας Φαράκλας τράβηξαν κόκκινη γραμμή

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού της

Μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Νίκος Φαράκλας πήραν μία δύσκολη απόφαση, να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στις ζωές τους. 

Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2009 και παντρεύτηκαν το 2013 ενώ απέκτησαν μαζί δύο κόρες, την Ισαβέλλα και τη Βικτώρια.

Η είδηση του χωρισμού έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης 23/11 μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» και τον Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος επιβεβαίωσε πως η παρουσιάστρια και ο γραφίστας δεν είναι πλέον μαζί, ωστόσο παραμένουν ενωμένοι ως οικογένεια για χάρη των παιδιών τους.

Το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι ζούσε χωριστά, ενώ δεν είχε πραγματοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό κάποια δημόσια κοινή εμφάνιση.

Μάλιστα ο Νικόλας Φαράκλας εδώ και μήνες έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι, ενώ η Ελιάνα Χρυσικοπούλου παραμένει στο σπίτι μαζί με τις κόρες τους.

«Είμαι πολύ καχύποπτη με τις “πολυδιαφημισμένες” αγάπες. Με τον Νικόλα είμαστε ένα κανονικό ζευγάρι, που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Νιώθω τυχερή που αποδείχθηκε ένας εξαιρετικός πατέρας, γιατί αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να το προβλέψεις στην αρχή, όταν γνωρίζεις κάποιον και τον ερωτεύεσαι» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που καταφέρνει να είναι ταυτόχρονα μία ταλαντούχα γυναίκα αλλά και το κορίτσι της διπλανής πόρτας και της μικρής οθόνης πριν λίγο καιρό ρωτήθηκε για τις αναζητήσεις που κάνει το κοινό στο διαδίκτυο για την ίδια και τον σύζυγό της, με την αμηχανία της να είναι φανερή.

Η δημοσιογράφος και επί σειρά ετών συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη είχε απαντήσει: «Για τον οποιοδήποτε γίνει μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, κάθε φορά δεν θα ψάξουν ούτε το βιογραφικό του, ούτε στις σπουδές του. Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό το οποίο μπορεί να έχουν ακούσει και να θέλουν να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν»!

Και πρόσθεσε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Σίγουρα τις απαντήσεις στα θέματα της προσωπικής μου ζωής δεν τις κρατάει το google».

Ο γάμος της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στη Μύκονο το 2013

Ο γάμος του ζευγαριού είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2013 στον Ιερό Ναό του Αγίου Στεφάνου στη Μύκονο με την Ελιάνα να φοράει ένα νυφικό με εντυπωσιακή πλάτη και headpiece στα μαλλιά της. Είχε προηγηθεί η πρόταση γάμου στο Παρίσι, όταν την ρώτησε «θες να με παντρευτείς;» για να λάβει την πολυπόθητη θετική απάντηση.

«Είναι γραφίστας, και μάλιστα εξαιρετικός στη δουλειά του. Γνωριστήκαμε το 2008, όταν εργαζόμασταν στην ίδια εκδοτική εταιρεία – ήταν από αυτές που εξαφανίστηκαν με την ύφεση. Παντρευτήκαμε το 2013 και λίγο καιρό αργότερα ήρθαν και οι κόρες μας. Είναι ένας άνθρωπος που έχω μοιραστεί πολλά χρόνια από την ενήλικη ζωή μου. Είναι ένας απίστευτα καλός πατέρας και αισθάνομαι τυχερή για αυτό.

Διότι όσο και να σε γοητεύει κάποιος με την προσωπικότητά του στην αρχή της σχέσης ή όσο σίγουρος κι αν είσαι για τον χαρακτήρα του όταν παντρεύεστε, δεν μπορείς ποτέ να έχεις βεβαιότητα ότι θα γίνει καλός γονιός. Εν προκειμένω, δεν θα μπορούσα να φανταστώ καλύτερο πατέρα για τις κόρες μου», είχε δηλώσει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου στο περιοδικό ΟΚ! τον Ιούνιο του 2022.

Το ζευγάρι είχε κάνει ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις.

«Αν τώρα γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ίσως να ζούσα τη δεκαετία των 20-30 λιγότερο «ενήλικα». Επειδή εργαζόμουν full time από τα 19 μου και παράλληλα ήμουν σχεσάκιας, νιώθω ότι ζούσα μια πολύ ενήλικη ζωή, ενώ εκείνα ήταν τα χρόνια που θα έπρεπε να κάνω και μια σαχλαμάρα παραπάνω. Είχα μια πολύ προγραμματισμένη στάση απέναντι στη ζωή. Δεν έκανα αρκετά ταξίδια, δεν πήρα έναν σάκο να βάλω μέσα δυο ρούχα και να πάω σε ένα νησί όπου θα μου τέλειωναν τα λεφτά αλλά θα συνέχιζα τις διακοπές μου, δεν έζησα ξενύχτια από αυτά που ξυπνάς την επόμενη μέρα και δεν ξέρεις πού βρίσκεσαι. Ήμουν πολύ φρόνιμη», είχε πει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Μπορεί το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι να πήρε την απόφαση να πάρει διαζύγιο ωστόσο για πάντα θα τους ενώνουν οι κόρες τους, οι οποίες και αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά τους.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα