Τεράστιο κύμα οργής του κόσμου κατά των τράπερς μετά τα επεισόδια

Τράπερς: Το διαδίκτυο ξεσπά εναντίον τους

Άγριος ξυλοδαρμός και εικόνες ντροπής έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από τα χθεσινά μουσικά βραβεία, που επισκίασαν την τόσο ωραία οργάνωση που είχαν οργανώσει χιλιάδες άνθρωποι.

Τα χθεσινά Mad Video Music Awards αμαυρώθηκαν με τον άγριο καβγά που συνέβη κάτω από τη σκηνή ανάμεσα στον Light και τον Snik.

Από την πρώτη στιγμή, το hashtag #Cancel_trappers στο Τwitter έγινε κορυφαίο trend, αποδεικνύοντας πως το κοινό πλέον δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές ειδικά από καλλιτέχνες που ακούνε παιδιά μικρής ηλικίας.

Τα tweets των τελευταίων ωρών για τους τραπερς και τα όσα συνέβησαν

Στα social media, και ιδιαίτερα στο Twitter, ξεσηκώθηκε κύμα οργής κατά των τράπερς, οι οποίοι κυκλοφορούν τραγούδια με κύριο θέμα τα ναρκωτικά, τον σεξισμό, τη βία αλλά και τη χρήση όπλων. Οι χρήστες των social media κατακεραύνωσαν τους τράπερς, εκφράζοντας την πλήρη αντίθεση τους σε όσα έγιναν στα Mad VMA 2022, αλλά γενικότερα στην κουλτούρα αυτού του είδους μουσικής.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα