Τέρμα γυμνασμένος: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει διακοπές στην Ρόδο – Ξετρέλανε τις θαυμάστριες του κάνοντας σερφ

by Εύα Ζαχαριάδη

Τέρμα γυμνασμένος: Μαυρισμένος και χαρούμενος ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Ρόδο

Δουλειά με διακοπές συνδυάζει ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς βρίσκεται στα μισά της περιοδείας του σε διάφορα μέρη της Ελλάδας. Ο διάσημος τραγουδιστής φροντίζει να κάνει μικρά διαλλείματα για να ξεκουράζεται.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης το τελευταίο διάστημα είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινότητά του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Τέρμα γυμνασμένος: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει διακοπές στην Ρόδο – Ξετρέλανε τις θαυμάστριες του κάνοντας σερφ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει μεγάλη αγάπη στα θαλάσσια σπορ και ιδιαίτερα στο surf, για αυτό κάθε φορά που έχει ελεύθερο χρόνο, φροντίζει να πηγαίνει στη θάλασσα, για να περάσει χρόνο κάνοντας το αγαπημένο του σπορ.

Αυτές τις ημέρες ο τραγουδιστής βρίσκεται στη Ρόδο και το πρωί της Παρασκευής 22/7 βρέθηκε στην παραλία για να απολαύσει τη θάλασσα με τη σανίδα του.

Στη συνέχεια μάλιστα, μοιράστηκε και σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς τους φίλους, στο οποίος όπως θα δεις ο Κωνσταντίνος Αργυρός το απολαμβάνει πολύ ενώ φαίνεται πως έχει μεγάλο ταλέντο, αφού παρόλο που η θάλασσα είχε αρκετά κύματα, εκείνος δεν έχασε ούτε λεπτό την ισορροπία του.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Αργυρού που ξετρέλανε τις θαυμάστριες του – Κάνοντας σερφ στη Ρόδο

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν