Τέρμα ο κόπος: Το έξυπνο κόλπο για να μην σιδερώσετε ποτέ ξανά τα ρούχα σας

Τέρμα ο κόπος: Το τέλειο τρικ

Η πιο βαρετή και κουραστική δουλειά για πολλούς είναι το σιδέρωμα. Ειδικά το καλοκαίρι μπορεί να γίνει και βασανιστική. Όμως υπάρχει λύση για να βγαίνουν τα ρούχα από το πλυντήριο σαν να είναι σιδερωμένα

Τι θα χρειαστείτε

Για να φτιάξετε το σπρέι θα χρειαστείτε κρεμάστρες, 1 άδειο μπουκάλι σπρέι, ¼ φλ. conditioner μαλλιών, ¼ φλ. λευκό ξίδι, ¼ φλ. νερό.

Τέρμα ο κόπος με αυτό το σπρέι

Πώς θα φτιάξετε το σπρέι

Ξεκινήστε ρίχνοντας όλα τα υλικά στο μπουκάλι. Κλείστε το μπουκάλι και ανακινήστε καλά ώστε να ανακατευτούν καλά όλα τα υλικά. Όταν το μείγμα σας είναι έτοιμο, ψεκάστε με αυτό τα τσαλακωμένα ρούχα. Στη συνέχεια βάλτε τα ρούχα σε κρεμάστρες και σε τέτοιο σημείο ώστε να τα βλέπει ο ήλιος.

Με αυτό το απλό tip τα ρούχα σας θα αποκτήσουν λεία υφή και δεν θα χρειαστεί να τα σιδερώσετε επιπλέον. Γλιτώστε έτσι αρκετό χρόνο από το σιδέρωμα των καθημερινών ρούχων και αφιερώστε τον επιπλέον χρόνο σας σε άλλες δουλειές ή σε κάποιο χόμπι σας!

Ήρθε η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει τα ρούχα μετά το πλυντήριο

Και ποιος δεν θα ήθελε να γλιτώσει τη βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία του διπλώματος ρούχων; Ήρθε η συσκευή που διπλώνει και σιδερώνει τα ρούχα μετά το πλυντήριο.

Τώρα υπάρχει το Foldimate, ο ρομποτικός βοηθό της μπουγάδας που διπλώνει αυτόματα τα ρούχα σε λίγα δευτερόλεπτα. Ειδικότερα, χρειάζεται δέκα δευτερόλεπτα για να διπλώσει τα περισσότερα ρούχα και ακόμα 20-30 δεύτερα για να ισιώσει- με ατμό- τις ζάρες.

Η συσκευή είναι διαθέσιμη εμπορικά από το 2014 αλλά η εταιρεία έχει πια επικεντρωθεί σε ένα πιο «οικογενειακό» μοντέλο που κυκλοφόρησε το 2017.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη