Τέσσερις διάσημοι Έλληνες άντρες που παραδέχτηκαν πως έχουν κάνει μπότοξ

Διάσημοι Έλληνες με μπότοξ: 4 περιπτώσεις που το παραδέχτηκαν

Διάσημοι Έλληνες με μπότοξ: Υπάρχουν και διάσημοι άντρες που κάνουν μπότοξ και δεν το κρύβουν. Μπορεί στο παρελθόν αρκετοί διάσημοι, να μην μιλούσαν για τις πλαστικές τους επεμβάσεις, ωστόσο τέτοιες σκέψεις έχουν καταρριφθεί. Οι celebrities έχουν αρχίσει να μιλάνε περισσότερο για τις μικρές αισθητικές επεμβάσεις στα πρόσωπά τους. Συγκεντρώσαμε 4 διάσημους Έλληνες άνδρες που έκαναν μπότοξ και δεν το κρύβουν!

Οι διασημότητες στην Ελλάδα που έχουν επέμβει στο πρόσωπό τους, με μπότοξ

Λάκης Γαβαλάς

O Λάκης Γαβαλάς σε παλιά του συνέντευξη στο “Ε” αποκάλυψε το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει με παλιότερο μπότοξ του. Δεν έκρυψε πως θα έκανε πλαστική, “Πλαστική θα έκανα, αλλά αυτή που πρέπει να κάνω εγώ για να με αλλάξει όλον θέλει να εξαφανιστώ τουλάχιστον για 5 μήνες. Μπότοξ μια φορά που έκανα είχα ένα ελαττωματάκι, αλλά κάνω κάποια πράγματα. Μου έπεσε το ένα βλέφαρο και μου στοίχισε αυτό το μπότοξ 1.600 ευρώ, γιατί πήρα 5 ζευγάρια γυαλιά για να κρύβω τα μάτια”.

Γιάννης Φλωρινιώτης

Ένας ακόμη Έλληνας διάσημος άντρας που δεν είπε όχι στις αισθητικές παρεμβάσεις, είναι και ο Γιάννης Φλωρινιώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε μάλιστα πως αισθανόταν σαν το τέρας της σόουμπιζ.“Έχω κάνει πέντε πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπο, αλλά δεν τις ήθελα όλες, αναγκάστηκα. Το ’87, όταν πρωταγωνίστησα στην ταινία «Ο τραγουδιστής και το κορίτσι του μπαρ», ήθελα να διορθώσω τα ζυγωματικά μου προκειμένου να γράφω καλύτερα στον φακό.

«Μια γνωστή μου, μού έβαλε σιλικόνη στα μάγουλα η οποία ήταν συμπαγής, με αποτέλεσμα να παραμορφωθώ. Η ευθύνη δεν ήταν δική της, αλλά δική μου, αφού η γυναίκα δεν ήταν γιατρός, αλλά φαρμακοποιός. Από κει και πέρα άρχισε η προσωπική μου περιπέτεια, καθώς μου ήταν εντελώς αδύνατο να αποδεχτώ τον εαυτό μου έτσι. Αισθανόμουν παραμορφωμένος, ένα τέρας χωρίς θέση στη σόουμπιζ. Όλα τα χειρουργεία που ακολούθησαν ήταν διορθωτικά λίφτινγκ»

Όσο για το εάν θα έκανε στο μέλλον άλλες επεμβάσεις ο ίδιος δήλωσε: «Σε μικρά και ανώδυνα πράγματα, όπως για παράδειγμα σε κάνα μπότοξ, δεν θα έλεγα όχι. Φροντίζοντας τον εαυτό μας ανεβαίνει και η ψυχολογία μας. Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν θέλω τον εαυτό μου λαμπερό. Δεν είναι δυνατόν τα ρούχα μου να είναι sur mesure, φανταχτερά κι εγώ να είμαι γεμάτος σούρες!»

Διάσημοι Έλληνες με μπότοξ: Άλλες 2 περιπτώσεις

Γιώργος Τράγκας

Ο Γιώργος Τράγκας, μέσα από την εκπομπή του στο Action24 αποκάλυψε παλιότερα πως είχε κάνει μπότοξ.

«Σας ζητώ συγγνώμη για τις αξυρισιές μου. Στην ηλικία μου αποφάσισα, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε, να κάνω πρώτα λέιζερ, να βγάλω τις φωτοσκιάσεις και τις κηλίδες που είχα. Τζόβενο είμαι, αλλά το θέμα είναι ότι είχα μια ανάγκη βελτιωτικής επέμβασης, όπως παλιά πηγαίναμε στο βουλκανιζατέρ»

«Με έβαλαν 2,5 ώρες από κάτω σαν να ήμουν καμιά παλιά κοκότα. Μου έβγαλαν με λέιζερ τα πάντα και μου είπαν κάτσε αξύριστος κάποιες μέρες, γιατί αυτά πρέπει να κλείσουν και δεν πρέπει να τα βλέπει κι ο ήλιος. Πήγα και έκανα, γιατί έβλεπα στο περιβάλλον μου κυρίες που πήγαιναν και έκαναν botox κι έλεγα γιατί δεν μπορεί να πάει ένα αρσενικό να κάνει botox; Τι το κακό έχει να φτιάξει κάπως τα μαγουλάκια του; Δεν λέω, Κλουνάτος είμαι, αλλά γιατί να μην γίνω πιο Κλούνεϊ;»

Στράτος Τζώρτζογλου

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μετά την αποχώρησή του από τη “Φάρμα” μίλησε ανοιχτά όπως ανέφεραν και στο “Happy Day” για τα διάφορα σχόλια που έχει ακούσει για την εμφάνισή του. Δεν δίστασε να αποκαλύψει πως χρησιμοποιεί υαλουρονικό.

«Δεν με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει μπότοξ. Κάνω υαλουρονικό. Κάποιοι είπαν ότι βάφω τα μαλλιά μου. Τι φταίω εγώ που έχω καλό DNA και στα 56 μου δεν έχω ούτε μια άσπρη τρίχα;»

Related posts

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη

«Βóμβα» για τον Δημήτρη Παπανώτα – Τέλος με εντολή Κασσελάκη