Τετράχρονος οδηγός: Πήρε το αυτοκίνητο της μητέρας του κρυφά, για βόλτα!

by Τόνια Τζαφέρη

Ολλανδία: Δεν πίστευαν στα μάτια του οι οδηγοί

Τόσο πολύ ήθελε να πάει μια βόλτα με το αυτοκίνητο ένα μικρό τετράχρονο αγόρι, που τελικά τα κατάφερε και μάλιστα χωρίς η μητέρα του να πάρει χαμπάρι τίποτα… Πέρα από το ποσό επικίνδυνο ήταν το γεγονός αυτό, ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Ένα τετράχρονο αγοράκι από την Ολλανδία έκανε το…. αδιανόητο όταν πήρε κρυφά το αυτοκίνητο της μαμά τους για να πάει μια βολτίτσα. Ευτυχώς, η βόλτα του δεν στάθηκε αιτία να θρηνήσουμε θύματα.

Πιο συγκεκριμένα, το αγοράκι ξύπνησε το Σάββατο το πρωί όταν άκουσε τον μπαμπά του να σηκώνεται για τη δουλειά. Αφού έφυγε ο μπαμπάς του, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της μαμάς του για να πάει μια… βολτίτσα!

Τετράχρονος οδηγός στην Ολλανδία: Πως κατάφερε να οδηγήσει

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Ουτρέχτης, ο πιτσιρικάς έβαλε μπρος το αυτοκίνητο και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια βγήκε από το αμάξι ξυπόλητος φορώντας τις πιτζάμες τους και περπατούσε μόνος μέσα στο κρύο. Ευτυχώς τον είδαν περαστικοί και κάλεσαν την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί κλήθηκαν να πάρουν το παιδί, έφτασε και μια αναφορά για ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο που μάλλον είχε προσκρούσει προηγουμένως σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Οι πινακίδες αντιστοιχούσαν στην μητέρα του μικρού, η οποία ειδοποιήθηκε και έτσι λύθηκε το μυστήριο…

Η αστυνομικοί πήγαν μέχρι το εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο μαζί με τον 4χρονο και τη μητέρα του και όταν τον ρώτησαν πώς έβαλε μπρος, εκείνος άνοιξε με το κλειδί την πόρτα, το έβαλε στη μίζα και έβαλε τα πόδια του στο γκάζι και το φρένο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo