«Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»: Ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη αποχαιρετά τον Γιάννη Κοντούλη

by Εύα Ζαχαριάδη

«Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»: Το τελευταίο αντίο στον Γιάννη Κοντούλη

Ο σύζυγος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιάννης Κοντούλης, ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο, απεβίωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής, (24/6). Φίλοι και συγγενείς έσπευσαν να μοιραστούν τα συλλυπητήρια τους μέσα από τα social media.

Ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, Τάσος, θέλησε να αποχαιρετήσει τον Γιάννη Κοντούλη μέσα από τα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε κοινές οικογενειακές φωτογραφίες με τη μητέρα του και τον Γιάννη Κοντούλη.

«Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»: Ο γιος της Δέσποινας Μοιραράκη αποχαιρετά τον Γιάννη Κοντούλη

«Αγαπημένε μου captain και στήριγμα της μητέρας μου… Περάσαμε τόσο όμορφα μαζί… έπρεπε να φτάσω 35 χρονών για να καταλάβω ότι όλα τα όμορφα κρατάνε λίγο…. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας και στην οικογένειά μας… Καλό παράδεισο και να μας περιμένεις το μόνο σίγουρο σ’ αυτή τη ζωή είναι ότι θα τα ξαναπούμε…», έγραψε ο Τάσος Μοιραράκης στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας»: Τι δήλωσε η Δέσποινα Μοιραράκη

«Ο Γιάννης δεν ήθελε να το ξέρει κανείς, δεν ήθελε κανείς να τον λυπάται. Τον τελευταίο χρόνο αν είχες παρατηρήσει, δεν είχαμε εμφανιστεί πουθενά μαζί, γιατί ο Γιάννης είχε χάσει 25 κιλά. Έδινε μία μάχη με αξιοπρέπεια αλλά χαίρομαι γιατί ήμουν μαζί του μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου είπε “σε λατρεύω” δύο φορές, όσο του κρατούσα το χέρι. Ήξερε ότι ήμουν εκεί», ανέφερε νωρίτερα η Δέσποινα Μοιραράκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πριν από λίγες μέρες η Δέσποινα Μοιραράκη είχε ανεβάσει φωτογραφίες στο Instagram, καθώς γιόρταζαν με τον Γιάννη Κοντούλη την επέτειο γάμου τους. «1/6/2011 – 1/6/2022 Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ΖΩΗΣ, Happy anniversary», έγραφε στη λεζάντα.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν