Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της

by Newsroom i-diakopes.gr
Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της

Η χρυσή κληρονόμος και τελευταία ζωντανή απόγονος της Δυναστείας του Αριστοτέλη Ωνάση, αν και έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, πάντα βρίσκεται στο επίκεντρο και στο στόχαστρο. Ο κόσμος μέχρι σήμερα αγαπά να μαθαίνει νέα της και σχολιάζει κάθε κίνησή της.

Η επιχειρηματική κίνηση της Α. Ωνάση

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Αυτή είναι η δουλειά που κάνει η Αθηνά Ωνάση και «εκτοξεύει» την περιουσία της

Η τελευταία απόγονος της θρυλικής οικογένειας, που είχε τον τρόπο να υπερασπιστεί το δίκιο της στο διαζύγιο με τον Αλβάρο, αυξάνει τη μυθική περιουσία που πέρασε στα χέρια της και η οποία υπολογίζεται στο 1 δισ. ευρώ, επενδύοντας σε άλογα επίδειξης.Διατηρώντας χαμηλό προφίλ, η εγγονή του μεγιστάνα Ωνάση λατρεύει τα άλογα και πρόσφατα ήρθε πάλι στην επικαιρότητα έπειτα από μια αγοραπωλησία, η οποία εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Πρόσφατα, στην πολύτιμη συλλογή της Ωνάση προστέθηκε ο Fellow Castlefield, 9 ετών, ένα από τα διασημότερα άλογα Γκραν Πρι στον κόσμο, με την τιμή του, σύμφωνα με τις φήμες, να φτάνει στα 10 εκατ. ευρώ.

Το καινούργιο απόκτημα της Αθηνάς φιλοξενείται στους στάβλους της στο Φάλκενσβααρντ της Ολλανδίας και προέρχεται από την ολλανδική βασιλική ράτσα αλόγων κούρσας.

Έκτακτη είδηση σoκ: Μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο

Εορτολόγιο 6/11: Μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας αύριο – Σε ποιους να ευχηθείτε Χρόνια Πολλά

Αγωνία για τον Τραϊανό Δέλλα 6 μήνες μετά τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα – Κυκλοφόρησαν τα δυσάρεστα

Βίντεο ντοκουμέντο! Μαζωνάκης: Όσα δήλωνε η Βάσω για τα χρήματα που έπαιρνε από τον Γιώργο – Γιατί της είχε δώσει την πλήρη διαχείριση της περιουσίας του

«Ετοιμαστείτε, έρχεται»: Τα «έχασαν» οι μετεωρολóγοι – Ακραίο αυτό που θα συμβεί τον Νοέμβριο

Προτεινόμενα