Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε το δαιμόνιο του παππού της και «εκτοξεύει» την περιουσία της με αυτό τον τρόπο

by Newsroom i-diakopes.gr
Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε το δαιμόνιο του παππού της και «εκτοξεύει» την περιουσία της με αυτό τον τρόπο

Αθηνά Ωνάση: Ο τρόπος που κάνει την περιουσία της να αυξάνεται

Μπορεί η χρυσή κληρονόμος να θέλει να κόψει ότι την συνδέει με την οικογένεια της, όμως είναι προφανές πως έχει κληρονομήσει το μυαλό του παππού της στις επιχειρήσεις.

Η τελευταία απόγονος της θρυλικής οικογένειας, που είχε τον τρόπο να υπερασπιστεί το δίκιο της στο διαζύγιο με τον Αλβάρο, αυξάνει τη μυθική περιουσία που πέρασε στα χέρια της και η οποία υπολογίζεται στο 1 δισ. ευρώ, επενδύοντας σε άλογα επίδειξης.

Διατηρώντας χαμηλό προφίλ, η εγγονή του μεγιστάνα Ωνάση λατρεύει τα άλογα και πρόσφατα ήρθε πάλι στην επικαιρότητα έπειτα από μια αγοραπωλησία, η οποία εκτιμάται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ. Πρόσφατα, στην πολύτιμη συλλογή της Ωνάση προστέθηκε ο Fellow Castlefield, 9 ετών, ένα από τα διασημότερα άλογα Γκραν Πρι στον κόσμο, με την τιμή του, σύμφωνα με τις φήμες, να φτάνει στα 10 εκατ. ευρώ. Το καινούργιο απόκτημα της Αθηνάς φιλοξενείται στους στάβλους της στο Φάλκενσβααρντ της Ολλανδίας και προέρχεται από την ολλανδική βασιλική ράτσα αλόγων κούρσας.

Θα ήταν περήφανος ο Αριστοτέλης: Η Αθηνά Ωνάση κληρονόμησε το δαιμόνιο του παππού της και «εκτοξεύει» την περιουσία της με αυτό τον τρόπο

Αθηνά Ωνάση: Οι αγοραπωλησίες που ανέβαζουν το κασέ της

Συνολικά, η Αθηνά Ωνάση έχει σήμερα στην ιδιοκτησία της 15 άλογα, μεταξύ των οποίων ο 13χρονος MHS Going Global, τον οποίο απέκτησε το Νοέμβριο του 2016 με 12 εκατ. ευρώ. Όπως αναφέρει το Λοιπόν, σύμβουλοι της «χρυσής» κληρονόμου σε αυτήν την προσοδοφόρα επιχείρηση αγοραπωλησίας αλόγων είναι ο θρύλος της ιππασίας Ολλανδός Γιαν Τοπς και η Αυστραλή σύζυγός του -επίσης επαγγελματίας αναβάτρια- Εντουίνα Τοπς-Αλεξάντερ. Εκείνοι αναλαμβάνουν την οικονομική διαπραγμάτευση, αλλά και την εξονυχιστική εξέταση της φυσικής κατάστασης και της υγείας των ζώων.

Η 34χρονη Αθηνά που εξακολουθεί να συμμετέχει ως αναβάτρια σε αγώνες, είναι και η διοργανώτρια του «Athina Onassis Horse Show», το οποίο μάλιστα πλέον περιλαμβάνεται στο ετήσιο πρόγραμμα των Γκραν Πρι της Longines.

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΤΩΡΑ – ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Κλαίει… όλη η Μύκονος: Έτσι σκοτώθηκε η 37χρονη υπάλληλος της Prada, λίγο πριν τον γάμο της, ήταν στο νησί για το μπάτσελορ

Όλα στην φόρα από την Δημογλίδου: Τεράστια ανατροπή με τον θάνατο της 37χρονης Ιταλίδας στη Μύκονο – Αλλάζει η ποινική δίωξη για το bachelorette του τρόμου!

Μάρω Κοντού: Μεγάλη ανατροπή με την υγεία της!

Αυτό το φαγητό “χαρίζει” χρόνια ζωής, αλλά λίγοι το γνωρίζουν! Ένας ένας πραγματικός διατροφικός θησαυρός

Προτεινόμενα