«Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη»: Λύγισε ο Ντέμης Νικολαΐδης

by Τόνια Τζαφέρη
«Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη»: Λύγισε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης Νικολαΐδης: Σπάνια αναφορά στην κόρη του Μελίνα

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής σπάνια μιλάει σε μέσα μαζικής ενημέρωσης για την οικογένεια του και την προσωπική ζωή, ενώ προτιμά να εστιάζει στα επαγγελματικά του. Αυτή ήταν μια από τις ελάχιστες φορές όπου με αφορμή τα γενέθλια της κόρης του, αναφέρθηκε σε αυτήν με ένα μεγάλο χαμόγελο.

«Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη»: Λύγισε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Η κόρη του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, έχει γενέθλια και γίνεται 18. Μάλιστα ο μπαμπάς της, στην εκπομπή που συμμετέχει σε συνδρομητικό κανάλι, αναφέρθηκε στην Μελίνα με ένα τεράστιο χαμόγελο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντέμη Νικολαΐδη για την κόρη του

«Να πούμε “χρόνια πολλά” στην κόρη μου που σήμερα γίνεται 18 και κάθε χρόνο ο κουμπάρος μου ο Γιάννης ο Λεουνάκης στον Rock FM βάζει αυτό το τραγούδι (Super Girl}. Κάθε χρόνο 8 του Φλεβάρη βάζει αυτό το τραγούδι για την κόρη μου. Γίνεται 18, ενηλικιώνεται» είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Όταν όμως ρωτήθηκε τι θα ήθελε να της πει, προσπάθησε να αποφύγει να απαντήσει, με την αμηχανία να είναι εμφανής αφού ο ίδιος αποφεύγει να μιλά δημόσια για την προσωπική του ζωή. «Πάμε να κλείσουμε την εκπομπή, πάμε… Τελειώσαμε» είπε και συνέχισε, «Είναι το Super Girl μου, για πάντα. Εννοείται αυτό…».

«Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη»: Λύγισε ο Ντέμης Νικολαΐδης

Ντέμης Νικολαΐδης: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01.

Λίγο μετά, εμφανώς συγκινημένος ο Ντέμης Νικολαΐδης πρόσθεσε: «Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη, τίποτα άλλο. Θα την πάρω τηλέφωνο 12.01. Ελπίζω να είμαι το πρώτο τηλέφωνο. Κανονικά πρέπει να την πάρω 12 παρά 1 και να πιάσω την κουβέντα».

Προτεινόμενα