«Θα ήθελα να ξαναζήσω τη γέννηση της κόρης μου»: «Λύγισε» στον αέρα της τηλεόρασης η Άντζελα Δημητρίου

Άντζελα Δημητρίου: Η συγκινητική εξομολόγηση για την κόρη της

Μέσα από μια παλαιότερη της συνέντευξη, η Άντζελα Δημητρίου, είχε αποκαλύψει για τις άγνωστες θυσίες που είχε κάνει αλλά και για την γέννηση της κόρης της. Σ’ αυτό το σημείο, μιλώντας για την κόρη της, η τραγουδίστρια συγκινήθηκε πολύ.

«Η πρώτη θυσία που έχω κάνει είναι να έχω αφιερώσει όλο μου το χρόνο και όλη μου την ψυχή σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο εκτός από τον εαυτό μου. Υπάρχει μεγαλύτερη θυσία από αυτή; Αυτή τη στιγμή η Άντζελα είναι μόνη γιατί πρέπει λιγάκι να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, γιατί έχει ένα χειμώνα βαρύ μπροστά της και ο κόσμος αυτός που με έχει αγαπήσει μου λέει ”προχώρα, εμείς σε αγαπάμε, μην πάθεις τίποτα, μη μας πεθάνεις” διάφορα μου λένε, ειδικά τώρα τελευταία. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, εγώ θα είμαι κοντά τους». Στη συνέχεια, αποκαλύπτοντας πως θα ήθελε να ζήσει ξανά τον ερχομό της κόρης της, λύγισε και δάκρυσε on air.

«Θα ήθελα να ξαναζήσω τη γέννηση της κόρης μου. Το λέω και συγκινούμαι. Είναι πολύ συγκινητικό να γίνεσαι μάνα. Να παίρνεις ένα πλασματάκι στην αγκαλιά σου, να το χαϊδεύεις, να το βλέπεις να μεγαλώνει, να περπατάει, να θυσιάζεσαι για αυτό το παιδί. Ναι, μόνη μου, αλλά πιστεύω ότι τα κατάφερα. Συγκινούμαι γιατί είναι το κομμάτι της ζωής μου. Είναι οι δυο φωνές μου. Είναι η φωνή της κόρης μου και η φωνή η δική μου».

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής τι θα ήθελε να διορθώσει από το παρελθόν, ζήτησε να μην απαντήσει. «Αυτό είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση, θα έλεγα να πάμε παρακάτω γιατί δεν θέλω να πληγώσω κανέναν», ανέφερε.

Άντζελα Δημητρίου: Η συνέντευξη της και η συγκίνηση

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη