Θα σας πέσει το σαγόνι: To ασύλληπτο κόστος διαμονής στο 5στερο ξενοδοχείο που μένουν Σπανούλης – Χοψονίδου

Σπανούλης – Χοψονίδου: Στην Μύκονο για τις Πασχαλινές διακοπές

Το γνωστό ζευγάρι θέλησε να περάσει τις Πασχαλινές τους διακοπές στο νησί των ανέμων και ομολογουμένως δεν το τσιγκουνεύτηκε καθόλου…

Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης βρίσκονται στη Μύκονο για το Πάσχα, μαζί με τα παιδιά τους, μετά τις διακοπές τους στην Ιθάκη.

Το ζευγάρι επέλεξε να μείνει στο Bervedere Hotel και οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το μοντέλο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τόσο από τους εξωτερικούς χώρους του ξενοδοχείου, όσο και από το νησί, είναι πανέμορφες.

Η σουίτα στην οποία έμειναν ο Σπανούλης και η Χοψονίδου

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο κέντρο της Μυκόνου και συγκεκριμένα 350 μέτρα από τα Ματογιάννα, κοντά στην Πλατεία Φάμπρικας και αρκετά κοντά στον Άγιο Στέφανο.

Τα δωμάτια διαθέτουν, μεταξύ άλλων, μίνι μπαρ, ρύθμιση κλιματισμού, παντόφλες, σεσουάρ και ντους με ψιλή βροχή στα μεγάλα μπάνια, ενώ στο ξενοδοχείο υπάρχει δωμάτιο με ατμόλουτρο (σάουνα), μασάζ, αλλά και γυμναστήριο, καθώς, επίσης υπηρεσίες όπως πλύσιμο ρούχων, στεγνοκαθαριστήριο, γιατρό σε εφημερία και υπηρεσίες καταστημάτων.

Πρόκειται για ένα χλιδάτο ξενοδοχείο που διαθέτει όλα τα κομφόρ, με το αζημίωτο βέβαια, αφού στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρεται ότι ένα βράδυ σε απλό δωμάτιο, κοστίζει από 800 έως 1.000 ευρώ, όπως επίσης και αν μείνεις σε δωμάτιο με ιδιωτικό τζακούζι.

Για δωμάτιο με θέα, από 1.000 έως 1.300 ευρώ, ενώ για τις σουίτες που είναι για τους νεόνυμφους από 1.500 έως 1.900 ευρώ. Για τα δωμάτια με πανοραμική θέα στη θάλασσα, από 1.800 έως 2.200 ευρώ.

Οι βίλες που είναι λίγο πιο έξω από τη Χώρα κοστίζουν για μια βραδιά από 3.000 ευρώ έως και 5.500 ευρώ ανάλογα με τις υπηρεσίες που διαθέτουν.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη