Θα τρώνε με χρυσά κουτάλια: Έρχεται χρήμα με το κιλό γι’ αυτά τα 2 ζώδια

by Newsroom i-diakopes.gr
Θα τρώνε με χρυσά κουτάλια: Έρχεται χρήμα με το κιλό γι’ αυτά τα 2 ζώδια

Ο Κώστας Λεφάκης όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, αναλύει τα δεδομένα για τα 12 ζώδια. Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα της ημέρας σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο; Τι αναφέρουν οι προβλέψεις του για το elle.gr;

Ζώδια σήμερα: Ο Κώστας Λεφάκης όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, αναλύει τα δεδομένα για τα 12 ζώδια. Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα της ημέρας σύμφωνα με τον έμπειρο αστρολόγο; Τι αναφέρουν οι προβλέψεις του για το elle.gr;

Θα τρώνε με χρυσά κουτάλια: Έρχεται χρήμα με το κιλό γι’ αυτά τα 2 ζώδια

Ζώδια σήμερα – Κώστας Λεφάκης: Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια
ΚΡΙΟΣ

Μια καλή μέρα η σημερινή για να εκφράσετε τις ιδέες σας και να κάνετε πιο έντονη την παρουσία σας στο περιβάλλον σας. Επιδιώξτε σημαντικές επαφές με άτομα κύρους.

ΤΑΥΡΟΣ

Άτομα που θα συναντήσετε σήμερα μπορεί να παίξουν κάποιο ρόλο στην ζωή σας. Ασχοληθείτε με τις σχέσεις σας, και αναδιοργανώστε τον χώρο της δουλειάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετά αγχωμένοι με τους άλλους γύρω σας προσπαθείτε να λύσετε τα προβλήματά σας πάση θυσία. Αποφύγετε συζητήσεις στο σπίτι σας. Απευθυνθείτε σε τρίτους για οικονομική βοήθεια.

Διαβάστε επίσης: Αγάπη χωρίς όρια: Τα 4 ζώδια που θα βρουν την αγάπη μόνο αν αλλάξουν τακτική

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θετική τροπή παίρνουν κάποια οικογενειακά σας θέματα. Πολύ καλή μέρα επίσης για να ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Κάντε τώρα σχέδια για το μέλλον σας.

ΛΕΩΝ

Μια ξαφνική συνάντηση μπορεί να αποβεί πολύ σημαντική. Διαφυλάξτε τα συμφέροντά σας από κακόβουλες ενέργειες. Ίσως χρειαστείτε οικονομική βοήθεια για δουλειές τού σπιτιού σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα ασχολείστε με καθημερινά προβλήματα. Βάλτε σιγά – σιγά τα πράγματα στην θέση τους και τακτοποιείστε εκκρεμότητες στην δουλειά σας αλλά και στο σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι καλή σήμερα και να παρασυρθείτε σε γρήγορες ενέργειες που δεν θα πρέπει να γίνουν. Προσέξτε τις συζητήσεις σας, και μην καταφεύγετε σε εύκολες λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις σκέψεις σας που δεν οδηγούν πουθενά. Οικογενειακά προβλήματα θα σας αγχώσουν και θα επιβαρύνουν την ψυχολογία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καλή σας τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει σήμερα, αλλά μην χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας. Μην παίρνετε ακόμα κάποιες βιαστικές αποφάσεις όσον αφορά ένα επαγγελματικό θέμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αναζητείστε την συμβουλή ενός καλού φίλου. Εμπιστευτείτε τις απόψεις σας και πάρτε κάποιες αποφάσεις. Προσοχή στις ερωτικές σας εκφράσεις. Αφεθείτε στον σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις μετακινήσεις σας, και τις όποιες συζητήσεις κάνετε. Κάποιος προσπαθεί να εκμαιεύσει κάποιο μυστικό από σας.

ΙΧΘΕΙΣ

Φανείτε πολύ προσεκτικοί σε μηνύματα που θα πάρετε, καθώς μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Κερδίστε λίγο χρόνο πριν προωθήσετε μια σημαντική σας διαπραγμάτευση.

Προτεινόμενα