Θανάσης Ευθυμιάδης: Η περίοδος στο «Dolce Vita» που δεν χάρηκε, ο θάνατος που του τσάκισε τη ζωή και η λατρεία στη μαμά του

Θανάσης Ευθυμιάδης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή και την οικογένειά του

Στις 06/02/1967 γεννήθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός Θανάσης Ευθυμιάδης, ο οποίος κατάγεται από τα Βρυσικά Διδυμοτείχου και είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής Βεάκη. Είναι παντρεμένος με την Ελληνίδα ηθοποιό σερβικής καταγωγής Άννα Δημητρίεβιτς και έχουν δύο κόρες, τη Ζωή που γεννήθηκε το 2007 και τη Σόφη, που γεννήθηκε το 2009.Ο  Θανάσης Ευθυμιάης είχε δηλώσει δημόσια τον έρωτά του για τη γυναίκα του γράφοντας: «Καθημερινή πρακτική σύνδεσης. Καρδιά με καρδιά. Εδώ και 14 χρόνια ταξιδεύουμε μαζί και συν-δημιουργούμε όμορφα πράγματα. Καρδιά με καρδιά.(την φώτο τράβηξε η κόρη μας) “Lovers find secret places inside this violent world, where they make transactions with beauty…” ~Rumi».

Όπως ο ίδιος ο Θανάσης Ευθυμιάδης έχει πει η μεγάλη αλλαγή του τοποθετείται 14 χρόνια πριν. Τη στιγμή που γνωρίζει τη γυναίκα του. «Ήταν πολύ σημαντική για μένα αυτή η γνωριμία γιατί μέχρι τότε οι σχέσεις μου με τις γυναίκες ήταν ένα αγκάθι». Με τα χέρια σχηματίζει μια μπάλα στο ύψος της καρδιάς. «Πριν από 15 χρόνια, την εποχή του μόντελινγκ και των σταρ Ελλάς, οι γυναίκες θεωρούσαν ότι αρκούσε απλά να είναι όμορφες, ότι δεν χρειαζόταν κάτι άλλο». Πριν τη γνωρίσει, υπήρξε και εκείνος με μια τέτοια σταρ. «Ήταν μεγάλο σοκ όταν κάποια στιγμή ενώ ήμασταν κάπου έξω με φίλους, ακούγεται η λέξη “Γκουέρνικα” και εκείνη ξεσπάει σε κάτι ασυγκράτητα γέλια. “Πού τη βρήκες αυτή την αστεία λέξη” μου είπε τότε.

Λίγο καιρό αργότερα από εκείνο το συμβάν ο Θανάσης Ευθυμιάδης γνωρίζει την Άννα Δημητρίεβιτς. «Η οποία ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη γυναίκα που έκανε διεθνή καριέρα σαν μοντέλο». Στην πρώτη τους κουβέντα, όταν η συζήτηση πήγε στην ομορφιά της εκείνη του έδωσε μια απάντηση που του άρεσε πάρα πολύ: «Μα εγώ δεν έχω κάνει τίποτα για την ομορφιά μου, αυτή είναι μια στολή που μου έκανε δώρο ο Θεός. Από εκεί και πέρα είναι το τι κάνουμε». Είχε μόλις βρει μια γυναίκα που σκέφτεται όπως εκείνος. Η πόρτα είχε ανοίξει, τα σημάδια είχαν φανεί και όπως είδατε η σχέση αυτή ήταν καρμική και για τους δύο.

Η μητέρα του Θανάση Ευθυμιάδη

Μαμά και γιος ποζάρουν αγκαλιά πριν το μεσημεριανό τραπέζι. Όπως θα παρατηρήσετε οι δύο τους μοιάζουν πολύ. Ο Θανάσης Ευθυμιάδης όντας πολύ ενεργός στα social media είχε γράψει σχετικά:

«Φασολάδαααα καλοκαιριάτικα?? Αν είναι της Μάνας, ναι, και δεύτερο πιάτο!
Υποκλίνομαι σε αυτές τις γυναίκες “παλαιάς κοπής” που από το τίποτα και χωρίς να το καταλάβεις γεμίζουν το τραπέζι με χειροποίητες νοστιμιές ώστε μια απλή μέρα να μοιάζει σαν γιορτή! Μανούλα μου γλυκιά σ’ ευχαριστώ και σ’ αγαπώ», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο θάνατος του πατέρα του και η περίοδος του Dolce Vita

Δύσκολες ώρες είχε περάσει τον περασμένο Σεπτέμβριο ο  Θανάσης Ευθυμιάδης, καθώς ο αγαπημένος ηθοποιός είχε χάσει τον πατέρα του. Ο ίδιος του είχε μεγάλη αδυναμία, ενώ σε παλιότερη συνέντευξη του είχε δηλώσει για εκείνον: «Η οικογένειά μας είχε μόνο έναν μισθό, του πατέρα μου, που ήταν αστυνομικός. Μπορεί να τρώγαμε φακές και φασόλια, αλλά η αγάπη που πήρα από τους γονείς μου είναι αναντικατάστατη».

Παράλληλα ο Θανάσης Ευθυμιάδης είχε μιλήσει για ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα του το 2014 όταν είχε βρεθεί καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη έχοντας πει: «Ο πατέρας μου πριν από λίγο καιρό είχε ένα θέμα, είχε να κάνει μια εγχείρηση και μαζευτήκαμε κάποιοι φίλοι από διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις και από διαφορετικά κράτη και προσευχηθήκαμε να πάει καλά… ο πατέρας μου μετά από δυο μέρες έφυγε οδηγώντας και μείνανε όλοι άφωνοι… Δύσκολη εγχείρηση… Όλα πήγανε τέλεια. Έγινε θαύμα! Δεν πιστεύω στα θαύματα, βασίζομαι στο θαύμα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Ήμουν σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου και δεν τον ευχαριστήθηκα το συγκεκριμένο ρόλο. Δεν κατάλαβα την επιτυχία που είχα κάνει, γιατί συνέπεσε με ένα δύσκολο χωρισμό. Ήταν το πρώτο μεγάλο χαστούκι της ζωής μου, οπότε δεν με άφησε να το ευχαριστηθώ. Η σειρά ήταν στην κορυφή της τηλεθέασης, αλλά εγώ βρισκόμουν δυο μέτρα κάτω από τη γη στην προσωπική μου ζωή, οπότε δεν έχω καλές αναμνήσεις από εκείνη την εποχή» δήλωσε το 2014 ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

«Άμα κάνεις έναν καθαρισμό εντέρου, σου είναι πολύ δύσκολο να φας κρέας ασυνείδητα. Εγώ προσωπικά δεν τρώω κάτι που δεν έχω την ψυχική και σωματική δύναμη να το σφάξω κοιτώντας το στα μάτια, να το γδάρω, να το τεμαχίσω, να το ψήσω και να το φάω. Όποιος την έχει και μπορεί να το κάνει, μαγκιά του. Να το κάνει συνειδητά, ευχαριστώντας το ζώο που θυσιάστηκε για να φας. Ευχαριστώντας που μπορείς και τρως, ευχαριστώντας που έχεις και τρως. Απλές κινήσεις μπορούν να κάνουν έναν κανιβαλισμό να γίνεται ευχαριστία».

Ο βιγκανισμός που δεν αφορά τον Θανάση Ευθυμιάδη: «Εγώ δεν στοχεύω σε αυτούς τους ανθρώπους που ακολουθούν τον βιγκανισμό από μόδα επειδή το κάνουν οι πολλοί ή το Χόλιγουντ, γιατί δεν θα αντέξουν. Για να καταλάβουν οι άλλοι ότι άλλαξες πρέπει να τους αντιμετωπίσεις με μια ευγένεια. Δεν σημαίνει ότι άλλαξες επειδή δεν τρως κρέας.

Στοχεύω σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Σε αυτούς που κάτι στον τρόπο που ζουν τους τρώει και λένε “δεν μπορεί, ρε παιδί μου, να είναι αυτό το πράγμα ζωή να ξυπνάω να βγάζω λεφτά να τρέχω να μη βλέπω τους φίλους μου”».

Εμάς αυτή η πιο ώριμη πλευρά του Θανάση Ευθυμιάδη μας αρέσει. Η πιο ψαγμένη και εναλλακτική που κάνει τους ανθρώπους πιο απλούς και πιο σοφούς. Μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024