Θανάσης Πάτρας: «Kάναμε την κόρη μας μετά από 10 εξωσωματικές – ήρθε και άλλαξε τη ζωή μας»

Θανάσης Πάτρας: Οι δηλώσεις για τις δύσκολες στιγμές μέχρι την απόκτηση του παιδιού

Για την απόκτηση της πολυαγαπημένης του κόρης μίλησε ο Θανάσης Πάτρας μαζί με την σύζυγό του, καθώς επίσης αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν μέχρι να έρθει η επιτυχημένη εγκυμοσύνη.

Ο Θανάσης Πάτρας και η σύζυγός του, Κατερίνα Παγώνη, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «ΕΛΕΝΗ» και στη δημοσιογράφο Δήμητρα Καλφούντζου για το γάμο τους και την κόρη τους, η οποία ήρθε στη ζωή τους μετά από προσπάθειες επτά ετών. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι μαζί 17 χρόνια και αναφέρει πως η πιο δύσκολη στιγμή τους, ήταν όταν προσπαθούσαν να κάνουν παιδί:

«Η ζωή μας απέκτησε τελείως διαφορετικό νόημα. Δεν θυμόμαστε πώς ήταν πριν η ζωή μας» σημείωσε ο Θανάσης Πάτρας.

«Η πιο δύσκολη στιγμή για εμάς είναι όταν προσπαθούσαμε πολλά χρόνια να κάνουμε παιδάκι. Κάναμε 10 εξωσωματικές και ήρθε η κόρη μας» δήλωσε η Κατερίνα Παγώνη. «Η ζωή μας απέκτησε τελείως διαφορετικό νόημα. Δεν θυμόμαστε πώς ήταν πριν η ζωή μας» σημείωσε ο Θανάσης Πάτρας. Το ζευγάρι αποκάλυψε πως η κόρη τους θέλει να γίνει δημοσιογράφος, ενώ οι ίδιοι δεν θέλουν. Ωστόσο, ό,τι κι αν αποφασίσει, θα την στηρίξουν.

Πηγή: tilestwra.com https://www.tilestwra.com/patras-kaname-tin-kori-mas-meta-apo-10-exosomatikes-irthe-kai-allaxe-ti-zoi-mas/?fbclid=IwAR1-kFnOse5uHjUrWCr_CLLeILsJf0IF_NCYOHLsk98FNRDiiyYraKtxcV4 .

Πηγή: tilestwra.com https://www.tilestwra.com/patras-kaname-tin-kori-mas-meta-apo-10-exosomatikes-irthe-kai-allaxe-ti-zoi-mas/?fbclid=IwAR1-kFnOse5uHjUrWCr_CLLeILsJf0IF_NCYOHLsk98FNRDiiyYraKtxcV4 .

Related posts

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Άφησα τον σύζυγό μου να πηγαίνει με άλλους άνδρες κι έτσι έσωσα τον γάμο μου»

Η αληθινή ιστορία του Γιάννη: “Έχασα τη σύζυγο και το μωρό μας σε τροχαίο, από οδηγό που μέθυσε στο μαγαζί μου”

Εξομολόγηση αναγνώστριας: «Είμαι 7 μηνών έγκυος και θέλω ο χήρος άντρας μου να “ξεφορτωθεί” την 4χρονη κόρη του»

Κόβει την ανάσα ο Στέλιος Νιάκαρης: “Γδuσoυ και θα πάρεις τη δουλειά, μου είπε και γδύθnκα. Δεν πήρα χαμπάρι τι γινόταν”

«Με νεφροστομίες και στα δύο νεφρά με πόνους αφόρητους ήταν» – Συγκλονίζει η αδελφή της Τζούλιας Μπάρκα

Εξομολόγηση αναγνώστριας: “Πέθανε το παιδί μου σε τροχαίο και δώρισα τα όργανά του σε ένα αγόρι που έγινε βαφτιστήρι μου”

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Η πεθερά μου εμφανίστηκε στη βάπτιση με κατακόκκινο μίνι φόρεμα 13ποντη γόβα και μαλλί καρπολάχανο

Η Κατερίνα Μάρκου για τον αγώνα της: Τα 15 χρόνια εξωσωματικών, τα 2 σπίτια που πούλησε για να γίνει μάνα και η υιοθεσία του γιου της

Εξομολόγηση αναγνώστριας: Κάθε χρόνο φιλοξενώ την κόρη μου και τα εγγόνια μου στο χωριό αλλά φέτος θέλω την ησυχία μου. Θέλω να ξεκουραστώ. Κακό είναι;