Θανάσης Βισκαδουράκης για Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Για μένα είναι ο μπαμπάς μου, με μεγάλωσε κοντά του»

by Τόνια Τζαφέρη

Θανάσης Βισκαδουράκης: H επίσκεψη του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός μίλησε αναλυτικά για τον δικό του “πατέρα”, τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ο οποίος του στάθηκε και τον βοήθησε στις πιο δύσκολες στιγμές του.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τη μακρόχρονη σχέση που έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, τον γιο του, αλλά και τους καταγγελλόμενους συναδέλφους του.

Θανάσης Βισκαδουράκης για Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Για μένα είναι ο μπαμπάς μου, με μεγάλωσε κοντά του»

Οι συγκινητικές δηλώσεις του Θανάση Βισκαδουράκη: “Είναι ο άνθρωπος που το 1973 βρέθηκα δίπλα του στο ορφανοτροφείο”

«Έχω μεγάλη αδυναμία στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, του χρωστάω πολλά. Είναι ο άνθρωπος που το 1973 βρέθηκα δίπλα του στο ορφανοτροφείο, μεγάλωσα τώρα και το σημαντικό είναι ότι σε μια φωτογραφία είμαι δίπλα του πέντε χρονών και αυτή τη στιγμή ο γιος μου, Ιερώνυμος, είναι πέντε χρονών. Δηλαδή είναι σαν “εγγόνι” και είμαι πολύ χαρούμενος που πήρε το όνομα του γιατί για μένα είναι ο μπαμπάς μου. Εκείνος με μεγάλωσε κοντά του γύρω στα 12 με 13 χρόνια, από το νήπιο μέχρι και την τρίτη λυκείου», εξομολογήθηκε αρχικά, στη σημερινή συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους συναδέλφους του, στους οποίους έχουν απαγγελθεί βαριές κατηγορίες, λέγοντας:

Θανάσης Βισκαδουράκης για Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο: «Για μένα είναι ο μπαμπάς μου, με μεγάλωσε κοντά του»

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τις καταγγελίες για τους συναδέλφους μου, έμεινα αποσβολωμένος και δυστυχώς με λυπεί πάρα πολύ που έγιναν όλα αυτά. Στεναχωριέμαι πολύ για τα θύματα. Οι άλλοι τώρα θα πάρουν την δικαστική οδό και από κει και πέρα οι Αρχές θα αποφασίσουν».

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανάρτησε πριν από μερικές ημέρες, μία κοινή τους φωτογραφία με τον Αρχιεπίσκοπο, ώστε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» και ακόμη ένα στιγμιότυπο με τον γιο του και τον Αρχιεπίσκοπο.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo