Θανάσης Βισκαδουράκης για Κιβωτό του Κόσμου: «Δεν ήθελα να επισκέπτομαι τη δομή για προσωπικούς λόγους»

Θανάσης Βισκαδουράκης για Κιβωτό του Κόσμου: «Δεν ήθελα να επισκέπτομαι τη δομή για προσωπικούς λόγους»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τα λόγια του για την Κιβωτό του Κόσμου

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στο ορφανοτροφείο. Ο ηθοποιός μάλιστα πήρε θέση για τις καταγγελίες κατά της «Κιβωτού του Κόσμου» και τη μαρτυρία ενός πρώην τρόφιμου της δομής στην εκπομπή του Alpha.

«Μεγάλωσα στο ορφανοτροφείο από την Α’ Δημοτικού μέχρι την Γ’ Λυκείου που δραπέτευσα. Νομίζω ότι ο πιτσιρικάς είναι εκτός θέματος. Είπε ότι δεν ξυπνούσε στις 8 το πρωί. Μην ξεχνάτε ότι εμείς που μεγαλώσαμε πολλά παιδιά μαζί, υπάρχουν κανόνες» ξεκίνησε να λέει ο ηθοποιός και τότε ο αστυνομικός Γεώργιος Καλλιακμάνης πήρε τον λόγο, προσφωνώντας τον πατέρα Αντώνιο «παπά». Το γεγονός ενόχλησε τον ηθοποιό.

Θανάσης Βισκαδουράκης για Κιβωτό του Κόσμου: «Δεν ήθελα να επισκέπτομαι τη δομή για προσωπικούς λόγους»

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Δεν θέλω να κάνω φιλανθρωπία στο φως»

«Να συμπεριφέρεστε καλύτερα, κύριε Καλλιακμάνη. Δεν είναι παπάς, είναι ο πάτερ Αντώνιος. Είναι υποτιμητικό. Δεν μπορεί να συνετιστεί ένα κακοποιημένο παιδί. Θα μιλήσετε σε εμάς, που μεγαλώσαμε σε ιδρύματα; Λύστε τα δικά σας προβλήματα κι αφήστε τα δικά μας» απάντησε σε έντονο ύφος ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Στη συνέχεια της συζήτησης ο Θανάσης Βισκαδουράκης θέλησε να μοιραστεί τη δική του προσωπική εμπειρία. «Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ την Κιβωτό, όπως και το Χαμόγελο. Δεν θέλω να κάνω φιλανθρωπία στο φως. Έχω τους λόγους μου και είναι πολύ προσωπικοί. Η εποχή μου δεν είχε καμία σχέση με τη σημερινή. Είναι πολύ καλύτερα σήμερα σε στέγαση, θέρμανση, τηλεόραση, σπουδές. Πάντα θα υπάρχουν προβλήματα».

«Όταν μπήκα εγώ μωρό μέχρι να ενηλικιωθώ, όλοι δραπέτευαν. Το 2022 δεν γίνεται αυτό αλλά δυσκολίες θα υπάρχουν. Δεν είναι εύκολη η διοίκηση, όταν έχεις να κάνεις με παιδιά που οι ψυχές τους είναι διαλυμένες. Στη σημερινή εποχή δεν σηκώνουμε χέρι» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Προτεινόμενα