Θανάσης Βισκαδουράκης: «Θα τον έτρωγα ζωντανό, δεν θα μου γλίτωνε και ας πήγαινα φυλακή και ας πήγαινα στο χώμα»

by Εύα Ζαχαριάδη
Θανάσης Βισκαδουράκης: «Θα τον έτρωγα ζωντανό, δεν θα μου γλίτωνε και ας πήγαινα φυλακή και ας πήγαινα στο χώμα»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Η αποκάλυψη για το Survivor και η γνώμη για την υπόθεση του Κολωνού

Ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Open Weekend» και μίλησε ανοιχτά για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο Survivor αλλά και για την πολύκροτη υπόθεση του Κολωνού.

«Βγήκα σακατεμένος, πονούσε το ποδάρι μου. Δεν μπορούσα να περπατήσω. Με πατάει ο γιος μου από τη χαρά του και πετάγεται το πόδι μέχρι επάνω. Παίρνω την παραγωγή, την Acun και με στέλνουν να κάνω χειρουργείο. Με βάζουν και μέσα και μου λένε ότι έπρεπε ήδη να έχεις χειρουργηθεί» ανέφερε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Το ακούω αυτό, χ@στηκ@ από τον φόβο μου. Εκεί που να το καταλάβεις με την καθημερινή τρέλα που ζούσαμε. Να κοιμάσαι κάτω, να σηκώνεσαι, να πηγαίνεις στα φορτηγά με τα παιδιά. Δεν μπορούσα να το πατήσω. Να θέλεις να υποστηρίξεις την ομάδα σου και να μην μπορείς… Εμένα οι Τούρκοι μου φέρθηκαν τέλεια με τα νοσοκομεία, τη χλίδα μου. Κυριακή γύρισα βράδυ, Δευτέρα, Τρίτη πήγα στον Μουτσινά και του λέω “Νίκο φεύγω, πάω για χειρουργείο”. Γελούσαν όλοι».

Θανάσης Βισκαδουράκης: «Θα τον έτρωγα ζωντανό, δεν θα μου γλίτωνε και ας πήγαινα φυλακή και ας πήγαινα στο χώμα»

Θανάσης Βισκαδουράκης: Τι δήλωσε για την υπόθεση στο Κολωνό

Αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό σημείωσε πρόκειται για μία ιστορία που τον «γονάτισε».

«Η υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού με έχει γονατίσει. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα! Βασικά, επειδή ξέρω τον χαρακτήρα μου, πολύ βίαια! Δηλαδή, θα πήδαγα από το μπαλκόνι, θα σε έτρωγα ζωντανό, δεν θα μου γλίτωνες και ας πήγαινα φυλακή, και ας πήγαινα στο χώμα, δεν με ενδιαφέρει τίποτα».

«Δεν ακουμπάς παιδιά, δεν ακουμπάς γυναίκα και δεν ακουμπάς μεγάλους ανθρώπους. Αυτά τα 213 ονόματα θα ήθελα η τηλεόραση να τα βγάλει, όχι να πηγαίνουν στο σπίτι του κοριτσιού. Ποιοι είναι αυτοί; Πώς πας; Φαντάζομαι ότι το κορίτσι θα ήταν 11 χρονών. Εκεί στην περιοχή όλοι οι τύποι που ξέρουν ο καθένας με ποιον πάει, ποιος κοιμάται τα βράδια, δεν ήξεραν ότι ένα κοριτσάκι πήγαινε σε έναν οίκο ανοχής; Δεν το είδε κανένας; Μα κανένας; Φταίει η κοινωνία, φταίει και η τηλεόραση και ο χώρος μας» τόνισε ο ηθοποιός.

Προτεινόμενα