Θανάσης Ζέρβας: Η εξαφάνιση από τη δημοσιότητα, ο εθισμός στις ουσίες και ο θάνατος της συντρόφου του που τον τσάκισε

Θανάσης Ζέρβας: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά του Mega «Ψίθυροι Καρδιάς» και τον αγαπήσαμε ως τον αδελφό της «Ερατούς», που ενσάρκωνε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Παρ’ όλα αυτά, το έτος 2009 χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και έκτοτε δεν τον έχουμε ξανασυναντήσει τηλεοπτικά.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει εύκολα τον Βόλο, όπου διαμένει τα τελευταία έξι χρόνια, κάνοντας ένα μεγάλο restart.

Το 2010 εξετάστηκε στο τελευταίο μάθημα που χρωστούσε και πήρε το πτυχίο του στα Οικονομικά, ενώ πριν από πέντε χρόνια έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Καλών Τεχνών του ΑΠΘ στο Τμήμα Θεάτρου.

Θανάσης Ζέρβας: Η εξαφάνιση από τη δημοσιότητα, ο εθισμός στις ουσίες και ο θάνατος της συντρόφου του που τον τσάκισε

Ο θάνατος της συντρόφου του Θανάση Ζέρβα, ύστερα από τροχαίο ατύχημα

Όταν αναφέρθηκε στην απώλεια της συντρόφου του ο Θανάσης Ζέρβας εξήγησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη πως συνέβη Μεγάλη Παρασκευή, μετά από βόλτα που είχαν βγει με φίλους και έπιναν τσίπουρα και τόνισε πως εκείνο το βράδυ δεν έτρεχε.

Οι ενοχές και η απώλεια αυτή έγιναν η αιτία να στραφεί στο αλκοόλ και στις ουσίες, μέχρι που κατάφερε ξεπεράσει τον εθισμό του, χάρη στα αγαπημένα του πρόσωπα που τον στήριξαν.

«Πέρασα μια δύσκολη φάση της ζωής μου με ουσίες, έχουν περάσει όλα αυτά, έδωσα την προσωπική μου μάχη. Οι ουσίες σε καταστρέφουν, σου στερούν τις φιλοδοξίες σου. Όλα ξεκίνησαν το 1998 που είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή, όπου σκοτώθηκε η φίλη μου. Και μετά με πήρε από κάτω αυτό, έπεσα σε κατάθλιψη. Αισθανόμουν ένοχος για την απώλεια της φίλης μου. Όλα αυτά έφεραν τις ουσίες, το αλκοόλ.

Το δυστύχημα έγινε την περίοδο που έπαιζα στους Ψίθυρους, έπεσα με τη μηχανή που είχα στη σειρά. Ήμουν εθισμένος σε ουσίες και αλκοόλ για περίπου δέκα χρόνια. Θεωρούσα ότι δεν θα κολλήσω με τις ουσίες, αλλά έκανα λάθος. Κανείς δεν είναι πιο δυνατός από τις ουσίες. Η καριέρα μου τότε πήγαινε κατά διαόλου. Δεν πήγα σε κέντρο απεξάρτησης, είχα τους δικούς μου ανθρώπους δίπλα μου που μου στάθηκαν, έφυγα στην επαρχία κι έβαζα στόχους» είχε πει τηλεοπτικά.

Θανάσης Ζέρβας: Η εξαφάνιση από τη δημοσιότητα, ο εθισμός στις ουσίες και ο θάνατος της συντρόφου του που τον τσάκισε

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν