Θαύμα για μια ψυχούλα: Mωράκι που πάλευε με τη λευχαιμία από 3 εβδομάδων έγινε επιτέλους καλά

ΗΠΑ: Η ιστορία της μικρής που έχει συγκινήσει τους πάντες

Μπορεί να έχει λίγες ημέρες που ήρθε σε αυτόν τον κόσμο… ωστόσο τα προβλήματα δεν άρχισαν να έρθουν με την κατάστασης υγείας της μικρής Seeley ναι ειναι εξαιρετικά δυσολη.

Η 5 μηνών Seeley Borges μπορεί να είναι χαμογελαστή και γλυκύτατη όμως έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, καθώς διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία όταν ήταν μόλις 3 εβδομάδων. Μετά από πολλές δυσκολίες ωστόσο, η μικρούλα βγήκε νικήτρια από τη μάχη της!

To κοριτσάκι από τη Χαβάη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο Παίδων του Σιατλ, προκειμένου να λάβει την κατάλληλη θεραπεία, ενώ παράλληλα μπήκε σε λίστα προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Περισσότερα για το μικρό κορίτσι από τις ΗΠΑ

Η μεταμόσχευση όμως έγινε με μερικώς συμβατό μόσχευμα χάρη στην μητέρα της Seeley, καθώς δεν βρέθηκε ποτέ απόλυτα συμβατός δότης. Μετά την επέμβαση έπρεπε να περάσουν περίπου 6 εβδομάδες μέχρι οι γιατροί να ελέγξουν αν όλα πήγαν καλά και αν ο καρκίνος είχε εξαφανιστεί.

Στο διάστημα αυτό οι γονείς της μικρούλας παρέμειναν αισιόδοξοι και στο τέλος, δικαιώθηκαν αφού η μικρή μαχήτρια κέρδισε τη μάχη της με την λευχαιμία και το στοίχημα της ζωής.

Πηγή: mama365

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα