Θέαμα… σε όλη την Μύκονο, Χρουσαλά και Καλομοίρα: Πήγαν σε πασίγνωστο μαγαζί που πάνε όλοι οι διάσημοι, άρχισαν να χορεύουν και τους άφησαν όλους…κόκαλο

by Ioanna Themistocleous
Θέαμα… σε όλη την Μύκονο, Χρουσαλά και Καλομοίρα: Πήγαν σε πασίγνωστο μαγαζί που πάνε όλοι οι διάσημοι, άρχισαν να χορεύουν και τους άφησαν όλους…κόκαλο

Η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά αποφάσισαν να περάσουν μαζί μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών, ταξιδεύοντας στη Μύκονο μαζί με τους συζύγους και τα παιδιά τους.

Οι δύο φίλες και κουμπάρες απόλαυσαν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές στο «Νησί των Ανέμων», με την τραγουδίστρια να μοιράζεται μάλιστα με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους στιγμιότυπα από την απόδρασή τους.

Χορός, παρέα και βόλτες με σκάφος στη Μύκονο

Η Καλομοίρα και η Μαριέττα Χρουσαλά διασκέδασαν με την ψυχή τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί.

Οι δύο φίλες χόρεψαν ξέφρενα, φωτογραφήθηκαν μαζί με φίλους και απόλαυσαν βόλτες με σκάφος, χαρίζοντας όμορφες καλοκαιρινές εικόνες στους followers τους.

Η τραγουδίστρια θέλησε να καταγράψει μερικές από αυτές τις στιγμές και να τις μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τρυφερή ανάρτηση της Καλομοίρας για τη Μαριέττα Χρουσαλά

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Καλομοίρα αναφέρθηκε με ιδιαίτερα θερμά λόγια στη φίλη και κουμπάρα της, δείχνοντας πόσο ξεχωριστή είναι για εκείνη η σχέση τους.

«Νύχτες στη Μύκονο. Πάντα υπέροχες, αλλά ακόμα καλύτερες με την ξεχωριστή κουμπάρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Οι δύο οικογένειες φαίνεται πως απόλαυσαν στο έπακρο το καλοκαιρινό τους ταξίδι, με τη Μύκονο να αποτελεί το σκηνικό για στιγμές χαλάρωσης, διασκέδασης και όμορφες αναμνήσεις.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kalomira (@itskalomira)

Σοκ: Έχει «παγώσει» όλη η πόλη – Νεκρός ξαφνικά ο πιο γνωστός έμπορος της Ερμού – Θρήνος για τον Σάκη, την περασμένη εβδομάδα ήταν στο μαγαζί του

Άγιος Δημήτριος: Τι συνέβη πριν βρεθεί νεκρός ο αστυνομικός; Το στοιχείο που συμπληρώνει την τραγική ιστορία

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΙΜΩΛΟ: ΝΕΚΡΟΣ 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΟ – ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Νέα μεγάλη φωτιά τώρα – Εστάλη 112 για εκκενώσεις, μεγάλη μάχη με εναέρια μέσα

Άγιος Δημήτριος: Το πόρισμα-σοκ των τοξικολογικών εξετάσεων ανατρέπει τα πάντα – Η αλήθεια για το μπουκάλι και τον θάνατο του αστυνομικού

Προτεινόμενα