Θεάρα η Μαρίνα Πατούλη: Με ολόλευκο μπικίνι στη θάλασσα μαγνητίζει όλα τα βλέμματα

by Τόνια Τζαφέρη

Μαρίνα Πατούλη: Με ολόλευκο μπικίνι στη θάλασσα

Μαρίνα Πατούλη: «Εγώ έκανα μια δημόσια έκκληση για να μπορέσουμε να συνομιλήσουμε. Όταν έλαβα το εξώδικο, ένιωσα ότι πραγματικά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Σκέφτηκα «μα είναι δυνατόν;». Δεν μπορεί να σου απαγορεύει κάποιος να μιλάς, είναι λογοκρισία. Κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να μιλάει και να εκφράζει το πρόβλημά της». Αυτές ήταν οι δηλώσεις της, λίγους μήνες πριν. Όπου κλήθηκε να ξεπεράσει τον χωρισμό από τον σύζυγό της, τον Γιώργο Πατούλη. Πλέον έχει αλλάξει σελίδα, και φαίνεται να έχει βρει και πάλι τον εαυτό της, απολαμβάνοντας τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι οποίοι σε λίγες ημέρες τελειώνουν.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές λοιπόν, απολαμβάνει η Μαρίνα Πατούλη, έχοντας αφήσει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Η πρόεδρος του Πανελλήνιου Δικτύου SDG 17 Greece που πριν λίγους μήνες χώρισε από τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη, έχει αφήσει πίσω της όλα τα άσχημα γεγονότα και προχωράει μπροστά.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάνει καθημερινές αναρτήσεις από βόλτες της, δημόσιες επαγγελματικές εξόδους, αλλά και από τις εξορμήσεις της στη θάλασσα.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της με κατάλευκο μπικίνι, όπου πόζαρε στο φακό χαλαρή και ήρεμη. Οι follower της μάλιστα πήραν “φωτιά” στα σχόλια.

Η φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη με μαγιό

«Όλοι έχουμε μέσα μας μιαν άλλη ζωή,η οποία ενοχλεί,απαιτεί,παραπονιέται ,δεν έζησε …»όπως αφηγείται η αείμνηστη ποιήτρια μας που είχα τη χαρά να γνωρίσω προσωπικά ,Κικη Δημουλά. Καλή εβδομάδα. Έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα στην λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo