«Θέλω να τον αγκαλιάσω»: Το ξέσπασμα με κλάματα από τη Μυριέλλα Κουρεντή για τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό

Μυριέλλα Κουρεντή: Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφο της

Ένα χάος επικρατεί στο Survivor, με την Μυριέλλα να έχει φέρει τα πάνω κάτω και ομολογουμένως να μας έχει μπερδέψει πολύ… ωστόσο τα θέματα αυτά δεν παύει να είναι προσωπικά της και να έπρεπε να μείνουν μόνο για εκείνη.

Η ηθοποιός συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της, η οποία την κατηγορεί για το φλερτ και τα φιλιά που έδωσε με τον Κατσαούνη

Το αξιοσημείωτο είναι όμως, πως μετά από αυτά η Μυριέλλα Κουρεντή εξέφρασε τα αισθήματα της για τον σύντροφό της, με δάκρυα στα μάτια τονίζοντας ότι της λείπει πολύ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μυριέλλας για τον Τζον

«Σκεφτόμουνα ότι αυτές τις ημέρες ήταν η γιορτή του Τζον, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του, είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε τη σιωπή, μοιραζόμαστε το θόρυβο τον ίδιο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε εμένα στο παιχνίδι και να στεναχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μία αγκαλιά και να τον κοιτάξω, να τον μυρίσω, να του πω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έχει λείψει πάρα μα πάρα πολύ. Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως, είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα, θυμάμαι κάθε υπόσχεση που έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον. Όσο μακριά κι αν είμαι, τον νιώθω. Θέλω να του πω να μην αγχώνεται. Είμαι πολύ δυνατή και το ξέρει. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου. Μυριέλλα and Τζον for ever» ανέφερε η Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα οn camera.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ