Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η συμμετοχή στο Super Idol, η ακαταμάχητη γοητεία, το πρόβλημα υγείας και η νέα εκπομπή στο Mega

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για την επαγγελματική και προσωπική του ζωή

Στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας γεννήθηκε το 1984 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο οποίος από μικρή ηλικία έχει ζήσει σε διάφορες χώρες εξαιτίας του επαγγέλματος των γονιών του.

Σε ηλικία 15 ετών, και έχοντας τελειώσει το γυμνάσιο στην Ελλάδα, συμμετείχε σε πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών, συνεχίζοντας για τρία χρόνια το λύκειο στη Μινεσότα. Ο ίδιος είχε πει σχετικά: «Είχα βρει ένα πρόγραμμα ανταλλαγής σπουδαστών που έδινε την ευκαιρία σε μαθητές να φοιτήσουν σε σχολείο του εξωτερικού. Πήγα λοιπόν για μία χρονιά, όταν τέλειωσα το γυμνάσιο και κάνοντας την οικογένεια που με φιλοξενούσε εκεί να με αγαπή­σει, έμεινα σε όλο το λύκειο. Για να καταλάβεις το απολυτήριο μου το έχω πάρει από σχολείο στη Μινεσότα. Με έπαιρνε τηλέφωνο η μάνα μου κλαίγοντας, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω το όνειρο μου. Η μητέρα μου από τότε μου έλεγε: “Ένα πράγμα θα σου ευχηθώ. Να μην κάνεις παιδί και σου μοιάσει”».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης επέστρεψε στην Ελλάδα ξεκινώντας τις σπουδές του στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα στην Νομική Σχολή.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η συμμετοχή στο Super Idol και η καριέρα στην τηλεόραση

Το 2004 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δήλωσε συμμετοχή στο talent show του Mega Channel Super Idol, που στόχο είχε την ανάδειξη νέων τραγουδιστών, φτάνοντας μέχρι τα μέσα του διαγωνισμού. Λίγο καιρό μετά επέστρεψε στην Αμερική για να σπουδάσει υποκριτική στη σχολή New York Film Academy. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 2007 ξεκινώντας την καριέρα του ως ηθοποιός ενώ ο ρόλος του στο «Μπρούσκο» εκτόξευσε τις τηλεοπτικές του μετοχές.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2007 συμμετέχοντας στο πρώτο επεισόδιο της σειράς “Singles 2,1/2”. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό τη σεζόν 2008-2009 όταν υποδύθηκε τον τηλεοπτικό γιο του Κώστα Κόκλα και της Άβας Γαλανοπούλου στον δεύτερο κύκλο της κωμικής οικογενειακής σειράς “Λατρεμένοι μου γείτονες” ενώ την ίδια περίοδο συμμετείχε και στο καστ της κοινωνικής σειράς “Ιατρικό Απόρρητο”. Την επόμενη σεζόν είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “Doctor Ρούλης” ενώ έλαβε μέρος και σε μία ιστορία της σειράς “Ο πόλεμος των άστρων” μαζί με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Πέτρο Λαγούτη.

Τη σεζόν 2017-2018 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πρωταγωνίστησε στην μαύρη κωμωδία της Βάνας Δημητρίου “Το Κόκκινο Νυφικό” μαζί με τους Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Γιούλικα Σκαφιδά, Δανάη Σκιάδη, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Νίκο Πουρσανίδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη και άλλους. Το 2019 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς “Η Επιστροφή”. Τη σεζόν 2020-2021 έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά “8 λέξεις”.

Ο ίδιος είχε πει σχετικά: «Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά», είχε δηλώσει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης πριν λίγα χρόνια έχασε τα μαλλιά του με τον ίδιο να μιλά γι’ αυτήν την περιπέτεια που βίωσε, αφού η γυροειδής αλωπεκία τον «χτύπησε» δυο φορές, κάτι βέβαια που συμβαίνει στο 1-2% του πληθυσμού.

«Μπορεί και να ξανασυμβεί. Δεν ξέρω. Δεν φοβάμαι. Τώρα που το πέρασα, μου φαίνεται αστείο. Το είδα. Έζησα την εμπειρία. Η πρώτη φορά ήταν πανικός! Ήμουν πιτσιρίκι, δεκαπέντε ετών. Πήγαινα σχολείο. Την πρώτη εβδομάδα ήταν σοκ!».

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η εκπομπή με τίτλο Night Out

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στον Κώστα Τσουρό για τη νέα εκπομπή που πρόκειται να παρουσιάσει στο Mega.

«Η εκπομπή λέγεται Night Out και ο Χρήστος Δάντης έγραψε το ομώνυμο τραγούδι. Ξεκινάμε στο Mega κι έχουμε αρχίσει πιλοτικά από το YouTube. Ο Κούλης Νικολάου πέταξε αεροπλάνο, έχουμε κάνει καλά βασανιστήρια. Θα υπάρχει εξέλιξη γιατί θα είναι τηλεοπτικό κι ωριαίο κι όχι δεκάλεπτο στο YouTube.

Θα υπάρχει upgrade στα βασανιστήρια των καλεσμένων που κάνουμε με αγάπη. Νομίζω ότι θα είναι late night, είμαστε σε συζητήσεις. Θα υπάρχουν γυρίσματα.»

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη