«Θεωρώ γελοιότητες…»: Καταπέλτης ο Γιάννης Μπέζος για τα εμβόλια στην Ελλάδα

Γιάννης Μπέζος: Αποστομωτικές για μια ακόμη φορά οι απαντήσεις του

Γιάννης Μπέζος: Οι συνεντεύξεις του έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και κυρίως οι απόψεις και οι σκέψεις του τόσο σε θέματα υποκριτικής, αλλά και κοινωνίας.

Πρόσφατα παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το «Enjoy».

Ο αγαπημένος και πάντα αυστηρός πρωταγωνιστής, δεν θα μπορούσε -μεταξύ άλλων- να μην ερωτηθεί και για όσα συμβαίνουν στη χώρα μας με την πανδημία του κορωνοϊού. Με τον ίδιο να ρίχνει ευθείες βολές σε όσους επιμένουν να αμφισβητούν την επιστημονική κοινότητα.

-Πως βλέπετε την ελληνική κοινωνία; Αύγουστος και δεν καταφέραμε να χτίσουμε τείχος ανοσίας. Τι μας περιμένει άραγε το φθινόπωρο με τις μεταλλάξεις;

«Προσωπικά στεναχωριέμαι πάρα πολύ που δεν εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες. Όλες αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας τις θεωρώ γελοιότητες. Για ότι μας συμβεί θα φταίμε εμείς και δεν μας δίνω κανένα ελαφρυντικό. Η επιστήμη έχει το όπλο, το εμβόλιο και εμείς είμαστε ακόμη μια φορά διχασμένοι.

Πραγματικά νιώθω μεγάλο σεβασμό και θαυμασμό για τους ερευνητές, για τους ανθρώπους που κατέχουν τη γνώση. Με τα εμβόλια προχώρησε η ανθρωπότητα, με το συνεχές διάβασμα των γιατρών. Και όχι με τον σκοταδισμό και τον Μεσαίωνα. Μου κάνει εντύπωση που οι συνάνθρωποι μου δεν νιώθουν την ατομική και τη συλλογική τους ευθύνη απέναντι στην πανδημία», είπε και συνέχισε:

Η συνέχεια δηλώσεων του Γιάννη Μπέζου για τα εμβόλια

«Δεν ξέρω αν τελικά φτάσουμε στο 80% των εμβολιασμών. Μπορεί παγκοσμίως αλλά και εδώ στην Ελλάδα οι κυβερνήσεις να πιέσουν λίγο τα πράγματα, ειδικά σε όσους κατέχουν θέσεις σε νοσοκομεία, στην εκπαίδευση, στον στρατό, στον τουρισμό και να αλλάξουν στάση.

Δεν ξέρω οι αρνητές των εμβολίων τι παραπάνω ξέρουν από τους επιστήμονες που έχουν φάει ολόκληρη τη ζωή τους στο διάβασμα και στα θρανία. Πρέπει να έχουν μεγάλο εγωισμό, μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους. Να βρίσκονται σε μεγάλη πλάνη για να νιώθουν οι εκλεκτοί και οι λίγοι που κατέχουν την αλήθεια».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη