Θήλαζε τα δίδυμα και δέχτηκε σκληρή κριτική η Μπόμπα: Η αποστομωτική απάντησή της

Χριστίνα Μπόμπα: Έδωσε την απάντηση της στη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ θήλαζε τις δίδυμες

Χριστίνα Μπόμπα: Απάντησε στην κριτική για την φωτογραφία, όπου θήλαζε τις δίδυμες κόρες της

Χριστίνα Μπόμπα: H influencer, δέχτηκε σκληρή κριτική για την φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμός στο Instagram, ενώ θήλαζε τις δίδυμες κόρες της. Μετά από αυτή τη φωτογραφία δέχτηκε μια σειρά από ερωτήσεις και παρατηρήσεις και αποφάσισε να απαντήσει. Σε Q&A που δημοσίευσε, η influencer απάντησε σε πολλά ερωτήματα. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι οι κόρες της έχουν γαλάζια μάτια όπως και η ίδια, ωστόσο δεν γνωρίζει αν θα τα κρατήσουν. Επίσης, τόνισε ότι θέλει και τρίτο και τέταρτο παιδί!

Η μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε και μάλλον την ενόχλησε ήταν η παρακάτω:

“Το να θηλάζεις είναι προσωπική στιγμή. Γιατί ανεβάζεις με τα μωρά σου και το στήθος έξω;”

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπας ήταν η παρακάτω:

“Το να θηλάζω εγώ ή οποιαδήποτε γυναίκα, είναι μια φυσιολογική στιγμή της ημέρας, όπως όταν τρώει η ίδια, ή βγαίνει τη βόλτα της, ή κάνει κάτι καθημερινό. Οι μαμάδες θηλάζουν 7-8 φορές το 24ωρο και έχουν το δικαίωμα να θηλάζουν όπου και όποτε θέλουν. Δημόσια και χωρίς να κρύβονται. Το αν κάποιος ενοχλείται, είναι πρόβλημα δικό του και δεν οφείλει να το σκεφτεί η μαμά που φροντίζει το μωρό της”.

Χριστίνα Μπόμπα: Έδωσε την απάντηση της στη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ θήλαζε τις δίδυμες

Η τρυφερή στιγμή της Χριστίνας Μπόμπα με τις μικρές της

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας όπου θήλαζε ταυτόχρονα τις δύο κόρες της:

“Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου…αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;)

Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου! Ειδικά στην αρχή είχα τόση αγωνία που το γάλα δεν έφτανε και για τις δυο, που ο χρόνος δεν έφτανε και για τις δύο (μην κοιτάς τώρα που καταφέρνουμε κάπου κάπου το παράλληλα), μην αναφέρω την εξάντληση και την αϋπνία.

Όταν έπρεπε να δώσω ξένο γάλα γιατί δεν έφτανε το δικό μου με κατέκλυσαν οι ενοχές! Οι μισές συμβουλές έλεγαν “κόψτο τελείως να ησυχάσεις, δώσε μόνο ξένο” και οι άλλες μισές τόνιζαν “πως ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση και πως αν τα είχα κάνει όλα σωστά θα είχα αρκετό γάλα!”

Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που εγώ θεωρούσα το καλύτερο για τις μικρές μου. Και κάπως έτσι συνέχισα να θηλάζω. Να συμπληρώνω με ξένο γάλα, να κάνω pump και καθημερινά να απολαμβάνουμε το τάισμα μαμά και κόρες. Βρήκαμε μετά από δύο μήνες τις ισορροπίες μας, αν και κάθε μέρα έχει τις προκλήσεις της. Μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία γιατί θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια πιο ρεαλιστική ιστορία για το θηλασμό προτού γεννήσω.
Μετά από 2 μήνες πιστεύω ότι δεν υπάρχει σωστή απάντηση, κι ότι η πιο σωστή απόφαση είναι αυτή που παίρνει η κάθε μανούλα ξεχωριστά. Αυτή ξέρει! Γιατί στο κάτω κάτω αυτό που χρειάζονται όλα τα παιδάκια του κόσμου είναι αρκετά απλό…την αγάπη μας!

Χριστίνα Μπόμπα: Έδωσε την απάντηση της στη φωτογραφία που ανέβασε, ενώ θήλαζε τις δίδυμες

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo