Θησαύρισε από το OnlyFans: Το κατάφερε χωρίς να ανεβάσει ούτε μια γυμνή φωτογραφία

by Εύα Ζαχαριάδη
Θησαύρισε από το OnlyFans: Το κατάφερε χωρίς να ανεβάσει ούτε μια γυμνή φωτογραφία

OnlyFans: Χωρίς να γδυθεί βγάζει μια περιουσία από την πλατφόρμα

Μια 29χρονη γυναίκα βρήκε ένα τρόπο να βγάζει καλά λεφτά από το OnlyFans χωρίς να χρειαστεί να γδυθεί. Με την βοήθεια των μαλλιών της τα οποία είναι σχεδόν σαν της ραπουνζέλ.

Η… Ραπουνζέλ ξεκίνησε την επικερδή δραστηριότητα πριν αρκετούς μήνες και έχει μείνει άναυδη από τα χρήματα που μπορούν να δώσουν οι άνδρες για να τη δουν απλά να παίζει με τα μαλλιά της.

«Μου ζητούν κυρίως βίντεο όπου παίζω με τα μαλλιά μου, κουρεύω τα μαλλιά μου, φτιάχνω κότσο ή έχω τα μαλλιά μου δεμένα… Κάποιοι ρωτούν αν μπορώ να κάνω φωτογράφιση σε αεροδυναμική σήραγγα» αποκάλυψε η Macapagal σε συνέντευξή της στο Media Drum World, την οποία αναμετέδωσε η New York Post.

H νεαρή χρεώνει 20-60 δολάρια για βίντεο που έχουν διάρκεια 3-15 λεπτά. Οι συνδρομητές του OnlyFans πληρώνουν ακόμα και για να τη δουν να λούζεται και η Rojeana δεν τους χαλάει το χατήρι, βιντεοσκοπώντας τα μαλλιά της με τις σαπουνάδες.

«Δεν κάνω γυμνά στο OnlyFans. Είναι μόνο βίντεο με μαλλιά» διευκρινίζει. Το μήκος τους φτάνει τα 91cm και τα κέρδη της δεν είναι πάντα τα ίδια, εξαρτάται από τα πόσα βίντεο φτιάχνει. Υπολογίζει όμως ότι κάθε μήνα κερδίζει 500 δολάρια.

Onlyfans: Αυτή είναι η 29χρονη που θησαυρίζει χωρίς γυμνές φωτογραφίες

Η Macapagal γεννήθηκε στις Φιλιππίνες, όπου πάντα είχε τα μαλλιά της μέχρι τη μέση της. Ωστόσο από τη στιγμή που μετακόμισε στην Αριζόνα το 2011 αποφάσισε να τα αφήσει να μακρύνουν περισσότερο.

«Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να αφήσω τα μαλλιά μου να μακρύνουν κάτω από τον πισινό μου, παρά μόνο όταν μετακόμισα στις ΗΠΑ» λέει. Διευκρινίζει ότι δεν είναι μόνο οι συνδρομητές του OnlyFans που τους αρέσουν τόσο τα μακριά μαλλιά, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που της κάνουν κομπλιμέντα και στην καθημερινότητά της.