Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Έφυγε από την ζωή ο μεγάλος καλλιτέχνης

Ο Ρόμπερτ Ούιλιαμς απεβίωσε σε ηλίκια 73 ετών έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε την θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram η επί χρόνια συνεργάτιδά του και προσωπική του φίλη Μπέσσυ Αργυράκη

«Αντίο αγαπημένε μου. Έφυγες αθόρυβα στον ύπνο σου όπως χαμηλών τόνων και διακριτικός ήσουν σε όλη σου τη ζωή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και κουράγιο» έγραψε η Μπέσσυ Αργυράκη για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Λίγα λόγια για τον μεγάλο τραγουδιστή

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος είχε παντρευτεί την Αμαλία Δημητριάδη και είχαν αποκτήσει τρία παιδιά – τον Αλέξανδρο, την Ιλένια και την Μάρθα – αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του και η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί το τελευταίο διάστημα όπως σημειώνει ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, έγινε ευρύτατα γνωστός το 1977 όταν και έλαβε μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της μουσικής το 1970 ως κιθαρίστας και τραγουδιστής της ροκ μπάντας Poll.

Το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “Robert Williams” κυκλοφόρησε το 1974 ενώ το 1976 σημείωσε μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Μίλα μου” από το άλμπουμ “Εσύ κι εγώ”.

Το 1991 συνέβαλε σημαντικά στην τηλεοπτική σειρά “Η Λάμψη[3]” του Νίκου Φώσκολου, για την οποία έγραψε τη μουσική και τους στίχους για πολλά τραγούδια, με σημαντικότερο το τραγούδι έναρξης με τίτλο “Μες στην προσευχή μου”.

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έγραψε, επίσης, και τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί