Θοδωρής Αθερίδης: Το πρόβλημα με τον αλκοολισμό από τα 15, η σχέση με την Σμαράγδα Καρύδη και τα 10.000€ για ένα επεισόδιο

Θοδωρής Αθερίδης: Η αποκαλυπτική συνέντευξη του γνωστού ηθοποιού

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», της «ΕΡΤ» , όπου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα με το αλκοόλ, για αισθητικές επεμβάσεις αλλά και για την κρυφή σχέση με την Σμαράγδα Καρύδη.

Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί είναι εδώ και πολλά χρόνια ζευγάρι. Προτιμούν να μην το κάνουν θέμα. Αποφεύγουν να μιλούν γι’ αυτό δημόσια. Ωστόσο, δεν το έχουν ποτέ κρύψει. Ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Επιπλέον, αυτό δεν είναι κάτι που μπορεί να μείνει κρυφό.

Τι ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης στις δηλώσεις του

Ο Θοδωρής Αθερίδης όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν η Σμαράγδα Καρύδη τον γοήτευσε με την πρώτη ματιά. Εκείνος απάντησε ότι δεν θα ήθελε να χαλάσει το σπίτι του. Όμως, η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη. «Είμαι καλομεγαλωμένος από τη μάνα μου. Από την ώρα που με μεγάλωσε έτσι η μάνα μου δεν καταδέχομαι από καμία γυναίκα. Εκτός από την κόρη μου. Εκείνη να μου φερθεί πολύ χειρότερα από τη μάνα μου.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν θα ήθελα να χαλάσω ποτέ το σπίτι μου, αν με ρωτάς, επειδή είμαι όμως συγκρουσιακό άτομο το έκανα. Το αντεπιχείρημα μου σε αυτό είναι ότι εσύ που με κρίνεις και με κρίνεις άσχημα, αν ερχόσουν στη θέση μου τι θα έκανες; Η καρδιά είναι ανεξέλεγκτη και καλό είναι να μην τη βάζεις σε διλήμματα» απάντησε ο ηθοποιός, ενώ συμπλήρωσε ότι για ένα διάστημα είχε διπλή ζωή.

Η συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024