Θοδωρής Μαραντίνης: Το ξεκίνημα με τους Ονιράμα, τα χρόνια στην Θεσσαλονίκη, η σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου και ο χωρισμός τους το 2019

Θοδωρής Μαραντίνης: Μια μάτια στην ζωή του γνωστού έλληνα τραγουδιστή

Μπορεί πλέον να έχουν αλλάξει πολλά στην ζωή του Θοδωρή, ωστόσο εξακολουθεί να έχει χιλιάδες θαυμαστές που τον ακολουθούν και τον στηρίζουν στις συναυλίες του. Όλα ξεκίνησαν από την Θεσσαλονίκη και κανείς δεν περίμενε πως οι Ονιράμα, θα αποτελούσαν ένα από τα πιο γνωστά συγκροτήματα στην χώρα, όμως τα κατάφεραν και εξακολουθούν να τα καταφέρνουν επι 20 χρόνια.

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν κατα την στρατιωτική του θητεία, εκεί που γνώρισε τους μελλοντικούς του συνεργάτες και μουσικούς που θα τον συντρόφευαν για το υπόλοιπο της ζωή του. Ο ίδιος ήταν αυτοδίδακτος στην μουσική και ανέκαθεν ήταν η μεγάλη του αγάπη την οποία και ακολούθησε παρά τις σπουδές που έκανε στο Management, ICBS.

Η δημιουργία των Ονιράμα και η μουσική πορεία του Θοδωρή Μαραντίνη

Και πριν γνωρίσει τους Ονιράμα, ο Θοδωρής είχε μεγάλη αγάπη στο τραγούδι ενώ δεν έχανε και την ευκαιρία να τραγουδά σε live, με τις πρώτες του εμφανίσεις να ειναι σε μικρές μπουάτ και μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης σε unplugged μορφή. Το 2000 λοιπον αποφασισαν μαζι με τους φίλους του πλεον απο τον στρατό, να δημιουργήσουν ενα μουσικό συγκρότημα που αρχικά ονομαζόταν Mixing up the Medicine. Στην συνεχεια ομως αλλαξαν…

Τελικά εμπνεύστηκαν το όνομα Onirama, που στην ουσία σημαίνει «Τα όνειρά μας» και έτσι έμεινε ως τελική ονομασία του συγκροτήματος, η οποία έχει μείνει ως σήμερα.

Και κάπου εκεί σου 2005, οι Onirama κυκλοφόρησαν τον πρώτο δίσκο τους με τίτλο «Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία… έκτοτε οι ο Θοδωρής μαζί με τους τέσσερις φίλους του συνεχίζουν να γράφουν τις δικές τους επιτυχίες και να κάνουν το όνειρο της μουσικής και του τραγουδιού πραγματικότητα. Μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 4 studio albums και 1 best of συλλογή με χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις. Τα περισσότερα τους singles έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις των επίσημων charts και 5 από αυτά έφτασαν στο Νο1.

Οι επιτυχίες “σταθμός” στην μουσική καριέρα του Θοδωρή Μαραντίνη

Τον Ιούνιο του 2008 κυκλοφόρησαν το δεύτερό τους άλμπουμ, με τίτλο «Κλεψύδρα» το οποίο και έγινε χρυσό. Έχει γράψει πάνω από 100 τραγούδια, ανάμεσα σε αυτά κάποια για ταινίες ,για τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής special Olympics. Έγινε διάσημος αυτός και όλη η υπόλοιπη ομάδα του μέσα σε λίγα χρόνια.

Το 2016, υπήρξε μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show “The X-Factor” στον ΣΚΑΪ. Οι Οnirama έχουν πραγματοποιήσει διάφορες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα, όπως σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλεξάνδρεια Ημαθίας και σε άλλες πόλεις.

Όταν η Σίσσυ Χρηστίδου μπήκε στην ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη

Κάπου στο 2005 γνωρίζει την αγαπημένη του Σίσσυ στην Χαλκιδική, εκείνος τραγουδούσε σε live… εκείνη είχε πάει με την παρέα της και μέσω κοινών φίλων γνωρίστηκαν και αμέσως κράτησαν επαφές. Δεν άργησε πολύ μέχρι που οι δυο τους ήταν πλέον ζευγάρι και ζούσαν τον απόλυτο έρωτα.

Στις 16 Αυγούστου 2009, ο Θοδωρής νυμφεύτηκε έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης την Σίσσυ Χρηστίδου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο γιους: τον Φίλιππο-Ραφαήλ και τον Μιχαήλ-Άγγελο.

Οι δυο τους μάλιστα αποτελούσαν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ και τα βίντεο στο YouTube που έκαναν μαζί, είχαν σημειώσει τεράστια επιτυχία με όλους να μιλούν για ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, τα οποια το κοινό απολάμβανε να βλέπει ξανά και ξανά. Όλα αυτά όμως δυστυχώς πήραν διαφορετική τροπή… με το ζευγάρι να ακολουθεί χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας τον χωρισμό τους ύστερα από 10 χρόνια παντρεμένοι.

Στις 23 Απριλίου 2019 λοιπόν ανακοινώνουν τον χωρισμό τους, προκαλώντας μεγάλη δυσαρέσκεια.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε για το νέο του τραγούδι, αλλά και για τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Αρκετοί έχουν συνδέσει το τραγούδι με τον χωρισμό μου και με έχουν ρωτήσει. Εγώ πάντα γράφω βιωματικά, αυτό είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα ένα βίωμα γίνεται τραγούδι, όταν μεγεθυνθεί. Οπότε το συναίσθημα μιας στιγμής, αν το μεγεθύνεις αρκετά μπορείς να γίνει τραγούδι. Υπό αυτό το πρίσμα, μπορείς να το ερμηνεύσεις όπως θέλεις.

Στη διαδικασία του χωρισμού είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια η ψυχολογία των παιδιών. Ο λόγος που πήραμε την απόφαση ήταν και τα παιδιά, γιατί στα παιδιά δεν είναι άσχημο να χωρίσουν οι γονείς, αλλά και ότι μπορεί να μην είναι και ευτυχισμένοι μαζί. Προσπαθώντας να τα ζυγίσουμε όλα αυτά, καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα και προσπαθήσαμε να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν χάνουν τους γονείς τους, απλά η μαμά και ο μπαμπάς έχουν χωριστούς δρόμους χωρίς να επηρεάζει την ουσία της οικογένειας» είπε χαρακτηριστικά σε εκπομπή ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα