Θρίλερ με το αεροπλάνο της Emirates: Live εικόνα με τον έλεγχο στους επιβάτες – Συνοδεία μαχητικών προσγειώθηκε στην Αθήνα

Αεροπλάνο της Emirates: Προσγειώθηκε στην Αθήνα

Η πτήση ΕΚ 209 της Emirates, που είχε ξεκινήσει από την Αθήνα, με προορισμό τη Νέα Υόρκη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη ο έλεγχος στους επιβάτες, στα διαβατήριά τους και στις αποσκευές τους.

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της προσγείωσης

Προηγουμένως, η δεύτερη πτήση, η ΕΚ 209, είχε απογειωθεί και βρισκόταν πάνω από την Ιταλία (Σαρδηνία), όταν ο πιλότος ειδοποιήθηκε να προσγειωθεί άμεσα. Ωστόσο, ούτε η Γαλλία, ούτε η Ιταλία δέχτηκαν να προσγειωθεί σε κάποιο από τα αεροδρόμιά τους το αεροπλάνο και έτσι αυτό επέστρεψε στην Αθήνα, τόπο εκκίνησης του δρομολογίου.

Μάλιστα, το αεροπλάνο, τύπου Boeing 777, άλλαξε διαδρομή και πήγαινε μόνο πάνω από τη θάλασσα, αποφεύγοντας να πετάξει πάνω από τη στεριά.

Η πτήση ΕΚ 209, με 228 επιβάτες -ανάμεσά τους ένα βρέφος- και 18μελές πλήρωμα, από την ώρα που μπήκε στον εθνικό εναέριο χώρο, συνοδευόταν από δύο F16 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, που απογειώθηκαν στις 21:09 από τη βάση της Σούδας.

Το αεροπλάνο της Emirates ήταν 120 μίλια νοτιοδυτικά της Καλαμάτας, όταν δόθηκε εντολή απογείωσης στα μαχητικά να απογειωθούν. Την εντολή έδωσε το ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τον πύργο ελέγχου έστειλαν στο πλήρωμα τα χαρακτηριστικά του προσώπου που υπέδειξαν, αντίγραφο του διαβατηρίου του. Έγινε έλεγχος και δεν βρήκαν τίποτα, υπήρξε ωστόσο ο φόβος ότι ταξιδεύει με πλαστά στοιχεία.

Το αεροσκάφος της Emirates απομονώθηκε σε μια πλευρά της πίστας. Γίνεται έλεγχος στους επιβάτες και στον χώρο των αποσκευών. Το αεροπλάνο δεν αναμένεται να φύγει από την Ελλάδα σήμερα.

Στις 22:06, δε, η πτήση ΕΚ 210, που είχε καθηλωθεί στο έδαφος, αναχώρησε για Ντουμπάι, καθώς ολοκληρώθηκε ο έλεγχος στους επιβάτες.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα