Θρυλικό συγκρότημα Hi 5: Πως είναι και τι απέγιναν 14 χρόνια μετά τα κορίτσια του πρώτου γυναικείου συγκροτήματος της Ελλάδας

Συγκρότημα Hi 5: Πως είναι σήμερα δεκατέσσερα χρόνια μετά

Πριν από αρκετά χρόνια ήταν το πρώτο γυναικείο συγκρότημα που κατάφερε να ξεχωρίσει και να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό… ωστόσο στο σήμερα όλα είναι διαφορετικά.

Πριν από περίπου δεκαεπτά χρόνια, το MEGA δημιούργησε ένα ριάλιτι. Σκοπός δεν ήταν άλλος από το να βρεθεί ένα γυναικείο συγκρότημα. Έτσι, το πρώτο γυναικείο συγκρότημα της Ελλάδας ήταν γεγονός, έπειτα από μία σειρά οντισιόν και διάφορων δοκιμασιών. Το συγκρότημα ονομάστηκε Hi5.

Η Μαρλέν, η Ειρήνη, η Φρόσω, η Shaya και η Νάνσυ έκαναν μεγάλη επιτυχία και τα hits διαδέχονταν το ένα το άλλο. Μετά από τρεις δίσκους βέβαια το συγκρότημα διάλυθηκε και από τότε κανείς δεν άκουσε νέα τους. Τα χρόνια πέρασαν και εκτός από την Shaya, η οποία έκανε εμφανίσεις solo, τα υπόλοιπα κορίτσια τα χάσαμε! Τι απέγιναν οι αγαπημένες Hi-5 και πώς είναι σήμερα; Κάπως έτσι πέρασαν και 14 χρόνια και εκτός από την εξωτική Shaya που συνέχισε σαν σόλο τραγουδίστρια, οι άλλες 4 γυναίκες έμειναν ξεχασμένες.

Πως μπορεί να μοιάζουν όμως σήμερα τα κορίτσια από το συγκρότημα Hi

Related posts

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά νέα για τον αγαπημένο τραγουδιστή – Ανταποκρίθηκε στις οδηγίες των γιατρών

Οι σνομπ του ζωδιακού: Τα τρία ζώδια ως πεθερικά που δεν δέχονται άφραγκο γαμπρό ή νύφη

Πάσχα χωρίς «Ιησού από τη Ναζαρέτ» για πρώτη φορά – Τι συνέβη