Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου: Τα αρνητικά σχόλια και η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη

Ντάβος: Το ταξίδι του Άδωνι Γεωργιάδη με την Ευγενία Μανωλίδου

Η Ευγενία Μανωλίδου μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη βρέθηκαν στο Ντάβος της Ελβετίας με αφορμή το παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και είπαν να συνδυάσουν δουλειά με διασκέδαση.

Ειδικότερα, ο υπουργός, που συμμετέχει στο ετήσιο παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με θέμα «Strategic Investments, demonstrating Resilience in times of Global Uncertainly, navigating the path ahead», υπογράμμισε ότι «μέχρι τις εκλογές, πρόκειται να ανακοινωθούν νέες πολύ μεγάλες ξένες επενδύσεις με μεγάλο αντίκτυπο στην παγκόσμια επενδυτική κοινότητα».

Μάλιστα, η Υπεύθυνη Σπουδών στην σχολή Αρχαίων Ελληνικών Ελληνική Αγωγή δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, που είναι αγκαλιά με τον σύζυγό της, χωρίς να κάνει κάποιο σχόλιο.

Νωρίτερα, σε άλλη της ανάρτηση, η Ευγενία Μανωλίδου μοιράστηκε με τους ακολούθους της την πολύ χαμηλή θερμοκρασία που επικρατεί στο Νταβός, με το θερμόμετρο να δείχνει μείον 17 βαθμούς Κελσίου.

Η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το ταξίδι στο Νταβός και για τα έξοδα

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν δεκάδες αρνητικές αντιδράσεις και ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλησε να δώσει τη δική του απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τη σύζυγό του, στο προφίλ του στο facebook.

Όπως υπογράμμισε «Η Ευγενία δεν με άφησε καθόλου αυτές τις μέρες χωρίς βοήθεια, απολύτως απαραίτητη σε αυτές τις συνθήκες! Αλλά έγινε καλή δουλειά. Επιστρέφουμε.

Υγ: για να μην διαβάζω ανοησίες πάντα τα έξοδα της Ευγενίας όταν με συνοδεύει τα πληρώνουμε εμείς και όχι το Κράτος. Συγγνώμη που το διευκρινίζω αλλά έχω βαρεθεί την τοξικότητα».

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα