Θυμάστε τον κούκλο μοντελιστή που αλληλογραφούσε με τη Ματίνα στη σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ούτε η Ματίνα δεν θα τον αναγνώριζε

Μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης είναι το “Κωνσταντίνου και Ελένης” . Μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη σειρά κάνει πάταγο αν και έχουν περάσει χρόνια από το φινάλε της.

Θυμάστε τον κούκλο μοντελιστή που αλληλογραφούσε με τη Ματίνα στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Το κωμικό σίριαλ του ANT1 είχε δύο σεζόν, οι οποίες μέχρι και σήμερα παίζουν σε επανάληψη και μάλιστα σημειώνοντας υψηλή τηλεθέαση. Στην κωμική σειρά είδαμε εκτός από το βασικό καστ, πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς σε γκεστ ρόλους που θυμόμαστε ακόμα! Ανάμεσά τους και ο κούκλος μοντελιστής που αλληλογραφούσε με τη Ματίνα στο επεισόδιο “Για την καρδιά της Ωραίας Ελένης”. Πάμε να δούμε πώς είναι σήμερα;

Τον ρόλο του κούκλου μοντελιστή που αλληλογραφούσε με τη Ματίνα στην κωμική σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” υποδύθηκε το καταξιωμένο μοντέλο των 90s, Φώτης Γιαννιώτης.

Η επιτυχημένη καριέρα στο modeling του μοντελιστή από το “Κωνσταντίνου και Ελένης”

  • Ο Φώτης Γιαννιώτης είναι καταξιωμένο μοντέλο που μεσουράνησε στον χώρο του modeling τη δεκαετία του 1990.
  • Μαζί με το Μάνο Πανταζή ήταν δύο top models που υπήρξαν περιζήτητα στις πασαρέλες και στα περισσότερα διαφημιστικά.
  • Ο Φώτης Γιαννιώτης γεννήθηκε την 1η Αυγούστου.
  • Είναι 46 ετών. 
  • Το Instagram του είναι fotisgianniotis.

Το μόντελιγκ πώς προέκυψε στη ζωή σου;

“Εντελώς τυχαία. Έπαιζα μπάσκετ και κάποια στιγμή μου πρότειναν να πάω σε ένα γραφείο. Πήγα, έκανα ένα casting κι η πρώτη μου δουλειά ήταν πολύ μεγάλη. Βγήκα σε 5.000 κόσμο, σ’ ένα μαγαζί στην παραλία. Κάνω δυο τρεις δουλειές ακόμη και φεύγω Ιταλία. Θεώρησα πως αν ήθελα να κάνω κάτι σοβαρό, θα το έκανα έξω. Δούλεψα πάρα πολύ καλά έξω”, έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο bizznews.gr.

Αγαπημένες συνήθειες

  • Στο παρελθόν έπαιζε μπάσκετ.
  • Ο Φώτης Γιαννιώτης αγαπάει πολύ το γυμναστήριο.
  • Του αρέσει ο κινηματογράφος και ασχολείται ερασιτεχνικά με τη φωτογραφία. 

Ο γάμος που δεν έκανε και ο χωρισμός από παίκτρια του Survivor

  • «Με έχουν αρραβωνιάσει και παντρέψει με γυναίκες που δεν γνώριζα καν. Δεν έφτασα ποτέ κοντά στον γάμο, δεν είμαι του γάμου ιδιαίτερα. Λατρεύω τα παιδιά, αλλά θεωρώ ότι είναι μια ευθύνη που δεν θέλω να αναλάβω», έχει δηλώσει ο Φώτης Γιαννιώτης στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1 για τον γάμο που δεν έκανε ποτέ.

Ο Φώτης Γιαννιώτης διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με την πρώην παίκτρια του Survivor, Κατερίνα Χαλικιά.

«Με την Κατερίνα αποφασίσαμε από κοινού να μπει στο Survivor. Με την Κατερίνα δεν είμαστε μαζί πια αλλά δεν θεωρώ ότι επηρέασε τη σχέση το διάστημα που ήμασταν χώρια. Προϋπήρχαν θεματάκια. Έχουμε άψογε σχέσεις απλά είμαστε σε διάσταση αυτό το καιρό. Τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν υπάρχει καλή θέληση», έχει πει στο Happy Day.

Το τέλος του modeling

  • Ο Φώτης Γιαννιώτης στα μέσα της δεκαετίας του 2000 αποφάσισε να εγκαταλείψει το modeling.
  • Μαζί με τον καλό του φίλο Μάνο Πανταζή ασχολήθηκαν με τις nightlife business, ανοίγοντας καφέ και εστιατόρια στην Αθήνα.

Σεβόμενοι το εαυτό μας το αποφασίσαμε. Κάνουμε και τώρα κάποιες επιλεκτικές δουλειές, αλλά δεν νιώθαμε ποτέ ασφαλείς να παραμείνουμε στο προσκήνιο μόνο και μόνο για να λέμε ότι κάνουμε αυτό το επάγγελμα. Νιώσαμε εξαιρετικά και πολύ ήρεμα όταν βγήκαμε από τον χώρο. Ποτέ δεν υπήρχε πρόβλημα. Είχαμε ήδη αλλάξει τη ζωή μας, κάναμε μαγαζιά και πήγαν πολύ καλά. Όσον αφορά στους ανθρώπους που έχουν υπάρξει στην showbiz και βγήκαν από αυτή, πρέπει να είναι πολύ καλά με τον εαυτό τους ώστε να ανταπεξέλθουν σε αυτή την κατάσταση», είχαν δηλώσει σε κοινή συνέντευξή τους στην εκπομπή Join Us.

  • Παράλληλα με το modeling, ο Φώτης Γιαννιώτης έχει ασχοληθεί και με την υποκριτική.

Οι σειρές που έχει πάρει μέρος:

  • Μάνα είναι μόνο μία 1993 Mega
  • Κωνσταντίνου και Ελένης 1998 ΑΝΤ1
  • Για Μια Θέση στον Ήλιο 1999 Mega
  • Η Τράπεζα 2002 Mega

Παρόλο που από τη συμμετοχή του στη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης” έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια, ο χρόνος είναι σύμμαχος και ο Φώτης Γιαννιώτης παραμένει κούκλος! Πλέον βρίσκεται στην ηλικία των 46 χρόνων και τα χαρακτηριστικά του έχουν πάρει πιο ώριμη όψη, ενώ τα γένια του έχουν γκριζάρει.

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα