Θύμισε εποχή “Δύο Ξένων”: Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο J2US που τους ξετρέλανε όλους

Δέσποινα Βανδή: Το νέο χτένισμα της που μας γύρισε πίσω στους Δύο Ξένους

Όπως κάθε Σάββατο, η Δέσποινα Βανδή εντυπωσίασε με την εμφάνιση της. Μάλιστα, οι τηλεθεατές παρατήρησαν πως το κούρεμα της θύμισε τη Χαρούλα από τους “Δυο Ξένους”.

Το Just the 2 of Us επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (26/11) μέσα από τη συχνότητα του Alpha και για ακόμη μια φορά επιφύλασσε εντυπωσιακές εμφανίσεις, ανατρεπτικά acts, λαμπερές παρουσίες αλλά και εκπλήξεις.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε και σε αυτό το live εντυπωσιακή είσοδο, τραγουδώντας “έχω μάτι” και υποδέχθηκε την κριτική επιτροπή του μουσικού show, Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή.

Και μπορεί κάθε Σάββατο οι εμφανίσεις του παρουσιαστή και των κριτών να αποτελούν θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές και όχι μόνο παρέες, αυτή τη φορά ωστόσο την παράσταση έκλεψε και πάλι η Δέσποινα Βανδή και το νέο της hair look.

Μετά το κοντό, αγορέ μαλλί, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με καστανό καρέ και όπως φάνηκε εντυπωσίασε και σόκαρε ευχάριστα το τηλεοπτικό κοινό και τους φανατικούς χρήστες του Twitter, καθώς θύμισε παλιές εποχές, τότε που υποδυόταν τη Χαρούλα στους “Δύο Ξένους” και πόζαρε για το εξώφυλλο του δίσκου της “Δέκα Εντολές”.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη