Θυμήθηκε τα παλιά η Ρούλα Κορομηλά: Ακόμα έχει αυτά τα δίμετρα πόδια – Η φωτογραφία από την εποχή του «Πρωινού Καφέ»

Ρούλα Κορομηλά: Δείτε τη δημοσίευση από τα παλιά

Η Ρούλα Κορομηλά είναι μία από τις Ελληνίδες παρουσιάστριες που έχουν αφήσει αξεξίτηλο το όνομά τους στην ιστορία της τηλεόρασης. Η ίδια παραμένει ακόμα και σήμερα μια πολύ γοητευτική γυναίκα με τους άντρες ειδικά στα νιάτα της να παραληρούν για εκείνη. Φαίνεται ότι η ίδια ένιωσε μια νοσταλγία χθες, για αυτό και δημοσίευσε στο instagram μια φωτογραφία της με μαγιό από την εποχή του πρωινού καφέ, που είναι άκρως εντυπωσιακή.

Η παρουσιάστρια απουσιάζει χρόνια από την τηλεόραση με τις εμφανίσεις της να είναι πλέον περιοδικές. Παρά τις φήμες που την ήθελαν να κλείνει σίγουρα στην ΕΡΤ κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αφού πολλά είναι τα σενάρια που εξετάζονται, ωστόσο το κοινό σίγουρα θα ήθελε να δει την επιστροφή της στα τηλεοπτικά δρώμενα, αφού έχει αγαπηθεί όσο λίγες.

Όπως θα δειτε, η Ρούλα Κορομηλά ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό και μαύρα γυαλιά ηλίου σε μια παραλία της Σίφνου, όπου έκανε τις διακοπές της πριν από χρόνια. Τα πόδια της δε παραμένουν καλλίγραμμα από τότε.

«Throwback: Καλοκαιρινές διακοπές στην Σίφνο, λίγο πριν την έναρξη της δεύτερης σεζόν του Πρωινού καφέ. Είχα και έχω αδυναμία στα μαύρα ολόσωμα μαγιό» έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε η Ρούλα Κορομηλά

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»