«Τι άντρα κυκλοφορώ»: Η Μελίνα Νικολαΐδη ζει τον απόλυτο έρωτα με τον κούκλο μελαχρινό γυμναστή που της έκλεψε την καρδιά

Μελίνα Νικολαΐδη: Αυτός είναι ο κούκλος σύντροφος της

Η Μελίνα Νικολαΐδη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Η κόρη της Δέσποινας Βανδής απολαμβάνει την φοιτητική της ζωή στο Λονδίνο ενώ παράλληλα χαίρεται τον έρωτα με τον σύντροφο της.

Η 18χρονη έχει ξεκινήσει τις σπουδές της στην υποκριτική και στην μουσική.

Η Μελίνα όμως φαίνεται πως είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αφού φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της έχουν ανέβει στα social media.

Ο ίδιος έχει πάει και στο Λονδίνο να την επισκεφθεί και όταν η Μελίνα ήρθε στην Αθήνα για λίγες μέρες η Δέσποινα Βανδή ανέβασε ένα story με την κόρη της και τάγκαρε και τον γυμναστή.

Μελίνα Νικολαΐδη: Τα τρυφερά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες

Σχόλια δε από τη Μελίνα σε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει ο γυμναστής και παίκτης του βόλεϊ, Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, υποδηλώνουν ότι υπάρχει μεγάλος έρωτας.

Όπως οι φράσεις: “mine” (δικός μου) ή το “Τι άντρα κυκλοφορώ”, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για άλλες ερμηνείες.

Μάλιστα, το Σάββατο σε αγώνα βόλεϊ που πήρε μέρος ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, έλαβε και ένα ιδιαίτερα εμψυχωτικό σχόλιο από την Μελίνα, η οποία τον χαρακτήρισε ως τον “λίμπερο της καρδιάς μας”. Παρεμπιπτόντως, ο παίκτης αγωνίζεται στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία είναι και η αγαπημένη ομάδα του πατέρα της, Ντέμη.

Τον Αλέξανδρο και τη Μελίνα τους είδαμε και σε μία ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου από κοινές διακοπές, φέτος το καλοκαίρι.

Related posts

Nεκpός επισμηνίας στην Πολεμική Αεροπορία πριν από λίγο

Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά τον κορονοιό, αμφισβητεί και την αφρικάνικη σκόνη – Το δημόσιο μήνυμα