Τι δήλωσε η Ιλάειρα Ζήση: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Ιλάειρα Ζήση: Ένας γάμος υπέρ παραγωγή μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι εικόνες από τον γάμο του ζευγαριού Ιλάειρας Ζήση και Μαυρίκιου Μαυρικίου, με την Ζήση να κάνει και την πρώτη της ανάρτηση μετά τον λαμπερό γάμο.

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (28/8) Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση, στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό της Κύπρου.

Ο γάμος… υπερπαραγωγή του ζευγαριού είχε 2.000 καλεσμένους, ενώ στο γλέντι τραγούδησε η Έλλη Κοκκίνου. Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου λίγο μετά τον γάμο του, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media , ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (29/8), τις πρώτες φωτογραφίες στο Instagram ανέβασε και η Ιλάειρα Ζήση.

Η ίδια κοινοποίησε μια φωτογραφία από τον γάμο, στην οποία εκτός από τους νεόνυμφους, βλέπουμε και τα 17 παρανυφάκια τους.

“Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν μαζί μας”, είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση

«Στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν μαζί μας. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν από Κύπρο , απο Ελλάδα , απο Αμερική , Αυστραλία , Βουλγαρία και όλους τους ανθρώπους που μας έβλεπαν απο το σπίτι τους μέσα απο τα στόρυ και τις δημοσιεύσεις. Μας στείλατε όλοι την θετική σας σκέψη και τις πιο όμορφες ευχές μέσα απο την καρδιά σας. Η αγαπημένη μου ευχή ήταν «Ήταν ένας γάμος πλούσιος και δεν μιλάω για τα αγαθά, μιλώ για τα συναισθήματα. Να ζήσετε κορίτσι μου , ευτυχισμένοι και χαρούμενοι για πάντα .» Χαίρομαι που εισπράξατε αυτά τα συναισθήματα.Αληθινά, αγνά και παντοτινά.Ευχαριστώ επίσης και όσους δούλεψαν σκληρά για να έχουμε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση στη λεζάντα.

«Ζήσαμε έναν παραμυθένιο γάμο παρέα με όλους εσάς. Σας ευχαριστούμε για τις πανέμορφες ευχές σας. Θα απαντήσουμε σε όλες σύντομα. Σας αγαπώ πολύ όλους», έγραψε σε νέα της ανάρτηση η νύφη.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό