Τι έχασες ρε Madclip: Η πρώην του τραγουδιστή – Εξαφάνισε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες

Madclip: Ο χωρισμός του αρχίζει να απασχολεί τα media

Madclip: Ο χωρισμός του γνωστού ράπερ έχει αρχίσει και παίρνει διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πόσο μάλλον, όταν κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες με την Άννα Μαρία από το GNTM. Με πολλούς να κάνουν λόγο για την νέα του σχέση και πως οι δυο αποτελούν ζευγάρι.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ερωτευμέvος με τη νικήτρια του GNTM 2,  Άννα – Μαρία Ηλιάδου, φέρεται να είναι ο φρεσκοχωρισμένος Mad, με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από τις περιπτύξεις των δυο τους να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Ο γνωστός τράπερ χώρισε από την επί 4 χρόνια σύντροφό του, Αρετή, λίγο καιρό πριν, με τις σχέσεις τους σήμερα να είναι ανύπαρκτες, καθώς οι δυο τους δεν ακολουθιούνται καν στα social media. Όπως λέγεται, μάλιστα, ο χωρισμός τους μόνο βελούδινος δεν ήταν.

Ο τράπερ μιλούσε συχνά στις συνεντεύξεις του για εκείνη, με τις κοινές τους φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο instagram να ήταν πολλές. Σήμερα, έχουν όλες διαγραφεί, γεγονός που προδίδει πως η απόφαση του χωρισμού είναι οριστική.

Ποια είναι, όμως, η πρώην σύντροφός του;

Πρόκειται για… το ακριβώς αντίθετο από την Άννα – Μαρία Ηλιάδου, μία εvτυπωσιακή μελαχρινή, χυμώδης κοπέλα, η οποία ήταν μαζί του από τα 20 της χρόνια και για την οποία ο ίδιος είχε γράψει το τραγούδι «Αρετή».

Φωτογραφίες του Madclip με την πρώην σύντροφό του

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο